Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Dometic FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil
Dometic FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil
Dometic FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil

Dometic
FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil

Värmer/kyler fordon
Fordonslängd upp till 8 m
För förvaringsutrymmen
19 692 kr
Dometic FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil

FreshWell 3000 AC för husvagn och husbil

19 692 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kyla i husvagen, som inte syns. Dometic FreshWell 3000 är en kraftig klimatanläggning för dig som har förvaringsutrymme över i din husvagn. FreshWell 3000 är utvecklad för större husvagnar och husbilar (fordonslängd upp till 8 meter).
Bekvämare semester med luftkonditionering i husvagnen
På semestern vill man ha värme, men tyvärr blir det lätt för mycket av den varan när hela familjen bor i en och samma husvagn. Med Dometic FreshWell 3000 får ni det svalt och skönt. Svalkan ger bättre sömn och på så vis blir det lättare att njuta av semestern tillsammans, orka mer på dagarna och hålla humöret uppe.

Anläggningen avfuktar dessutom luften, och ser på så vis till att ni får ett bra inomhusklimat. Fuktig luft upplevs ofta som obehaglig. Det kan till och med vara så att man tänker att det är för varmt, när det egentligen är fukten som är problemet. Genom att ta hand om både temperatur och luftfuktighet, ger Dometic FreshWell dig ett så behagligt inomhusklimat som möjligt.

Campa i Europa med din husvagn eller husbil
Campingsemester med husvagn eller husbil är ett fantastiskt sätt att uppleva Europa, men då är nästan luftkonditionering ett måste. Dometics luftkonditioneringanläggningar är anpassade så att det ska vara lätt att koppla upp sig på olika campingplatser runtom i Europa. Dometic FreshWell 3000 är utrustad med mjukstart, vilket gör att de startar utan problem på campingplatser med svaga säkringar.

Värme ger en längre säsong i husbil
Dometic FreshWell 3000 är utrustad med både värmepump och värmeelement för att ge en effektiv värme i din husvagn och husbil. Med värme kan du förlänga campingsäsongen med flera månader.

Helt dolt anläggning
FreshWell 3000 döljs helt i något av husvagnens förvaringsutrymmen. På så vis förändras varken ditt fordons taklast, tyngpunk eller höjd. Tre luftöppningarna fördelar den svala luften och dessa kan du placera enligt egna önskemål, med hjälp av olika tillbehör. Både själva klimatanläggningen och luftfördelningen arbetar mycket tyst och effektivt. Det blir svalt och skönt i husvagnen, utan att ni behöver störas av ljudet från anläggningen.

Kontrollera enkelt med fjärrkontroll
Till anläggningen hör en smidig fjärrkontroll, där du kan styra de vanligaste funktionerna. På så vis slipper du in i utrymmet med själva anläggningen, och kan enkelt placera fjärrkontrollen tillgängligt. Den digitala displayen visar de aktuella inställningarna, såsom temperatur, timer och fläkthastighet.

Kan jag använda Dometic FreshWell under körning?
Med ett DC-Kit, kan du använda din Dometic FreshWell 3000 även under körning och får på vis en behaglig temperatur från första stund du kommit fram.

Fler fördelar
- Till fordon på upp till 8 m
- Energieffektiv luftkonditionering
- Dold anläggning
- Enkel att installera tack vare sluten kylkrets
- Låg ljudvolym
- 2 års garanti

Teknisk information

VarumärkeDometic
Art.Nr.9105306670
Kyleffekt2,7 kW
Värmeeffekt3 kW
InstallationTillval
Säkring5 A
SerieFreshWell
TypLuftkonditionering Husvagn
Kyleffekt Nominell0,99 kW
Spänning230 V
Djup628 mm
Höjd286 mm
Tillverkargaranti2 år
Köldmedium TypR410A
Fordonslängd8 m
Vikt21 kg
Bredd400 mm
EAN-nr6951218414605