Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Värme i husvagn

Att fixa värme till husvagnen eller husbilen är enkelt, och en skapar stor bekvämlighet under de kyligare resorna. Ett sätt att få värme till resorna är att välja en komplett klimatanläggning, som erbjuder både värme och kyla. Då kan du säkerställa ett behagligt klimat i husvagnen året runt, oavsett utomhustemperatur.

Därför ska du välja en komplett klimatanläggning till husvagnen

En husvagn eller husbil blir lätt både för varm och för kall. Med en klimatanläggning erbjuder kyla under heta sommarnätter och värme, när du är ute på kalla äventyr. Du får dessutom hjälp med avfuktning i husbilen, vilket kan vara en stor anledning till att man upplever att inomhusklimatet är obehagligt. Men en komplett klimatanläggning får du allt i samma paket, och slipper fundera över klimatet i husvagnen och kan tänka mer på vilket äventyr du vill hitta på härnäst.

Husbil i skog. Snöiga berg i bakgrunden.

Var redo för alla äventyr med en komplett klimatanläggning för värme och kyla.

Så väljer du rätt värme till husvagnen

All AC erbjuder inte uppvärmningsmöjlighet, och om de gör de är det inte alltid effekten är tillräckligt hög för era behov. Om du behöver värme regelbundet lönar det sig att köpa en kraftigare modell. Då säkerställer du att värmeeffekten är tillräckligt hög, samtidigt som du får en större energibesparing och lägre kostnader i längden.

För dig som vill använda din husvagn mycket även när det inte är sommar, är detta ett praktiskt sätt att få ner omkostnaderna. Vem vill inte ha gott om värme till lägre kostnad?

Modeller som ger extra effektiv värme:

Dometic FreshLight 2200 med ljusinsläpp Dometic FreshWell 3000 för förvaringsutrymme

Värmesystem som ger både kyla och värme:

Dometic FreshJet 1700 Dometic FreshJet 2200 Dometic FreshJet 2200 Grey Dometic FreshJet 3000 Polario Pro Camper 2500 Polario Pro Camper 3500 Telair Clima E-van 7400H Telair Dual Clima 8400H Telair Silent 8400H Telair Silent 7400H Mestic RTA-2500 Truma Saphir Comfort RC