Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Värme i husvagn

Välj en klimatanläggning med både värmesystem och AC för en komplett klimatanläggning i husvagnen. På så vis får du en lagom temperatur och ett behagligt klimat i husbilen, oavsett vilket äventyr som ligger på tur.

Komplett klimatanläggning

En husvagn eller husbil blir lätt både för varm och för kall. Med en klimatanläggning erbjuder kyla under heta sommarnätter och värme, när du är ute på kalla äventyr. Du får dessutom hjälp med avfuktning i husbilen, vilket kan vara en stor anledning till att man upplever att inomhusklimatet är obehagligt. Men en komplett klimatanläggning får du allt i samma paket, och slipper fundera över klimatet i husvagnen och kan tänka mer på vilket äventyr du vill hitta på härnäst.

Husbil i skog. Snöiga berg i bakgrunden.

Var redo för alla äventyr med en komplett klimatanläggning för värme och kyla.

Värme med direktverkande el

För dig som vill använda din husvagn även när det är kallt ute, kan det vara bra med värme. Köper du en AC till husbilen kan det vara bra att se till att den samtidigt har möjlighet att ge värme.

Modeller med värme:

Dometic FreshJet 1700 Dometic FreshJet 2200

Värmesystem med värmepumpsteknik

Välj en anläggning med värmepumpsteknik för bästa möjliga energieffektivitet. Med värmepumpsteknik får du ut mer värme från maskinen än vad den förbrukar i ren energi. För dig som vill använda din husvagn mycket även när det inte är sommar, är detta ett praktiskt sätt att få ner omkostnaderna. Vem vill inte ha gott om värme till lägre kostnad?

Modeller med värmepumpsteknik:

Dometic FreshJet 3200 Dometic FreshLight 2200 med ljusinsläpp Dometic FreshWell 3000 för förvaringsutrymme