Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Kan jag eftermontera AC?
Eftermontering med garanti
Vilken AC?

Eftermontera AC i husvagn och husbil

Eftermontera en AC i husvagnen eller husbilen och få garanterad kyla under sommarens resor. Det finns gott om klimatanläggningar som smidigt kan monteras i en befintlig taköppning. om du så önskar finns det aggregat som fortfarande släpper igenom ljus.

Kan jag eftermontera AC i husvagn?

Att eftermontera AC i husvagnen eller husbilen är relativt enkelt och ett smidigt sätt att garantera behaglig kyla till en husvagn utan AC i dagsläget. Att montera AC i en äldre husvagn eller husbil innebär oftast att du lyfter ut takluckan där du sedan placerar din nya luftkonditionering. Du kan också välja att ta hjälp av en expert, om du vill vara säker på att allt blir rätt.

Får jag montera AC i min husvagn själv?

Ja, det får du. Köldmediekretsen är sluten från fabrik, så det krävs inte någon kyltekniker som vid vissa andra AC-installationer. Att montera en AC-anläggning i husvagnen brukar inte vara någon större utmaning för den händige.

AC för olika utrymmen och behov

Oavsett om du söker en takmonterad AC eller vill montera din luftkonditionering i ett förvaringsutrymme så kan du hitta din modell hos oss. Välj mellan ett brett utbud av högeffektiva och tystgående AC som erbjuder såväl kyla som värme efter dina behov.

Effektiv AC för husvagn & husbil
Hur vill du montera din AC i husvagnen? Vill du ha ett komplett system som kan ge värme på vintern, eller räcker det med kyla? Utforska våra marknadsledande modeller här.

Eftermonterad AC i husvagn med garanti

Beställer du eftermontering av AC hos oss får du alltid 1 års garanti på installationen och 2 års garanti på din nya AC. Det enda du behöver göra är att transportera ditt fordon till angiven verkstad och delge installatören med nödvändig information, resten sköter vi. I installationen ingår borttagning av befintlig taklucka tillsammans med uppstart av din nya AC.

Läs mer:

» Installation av AC till husvagn och husbil

Hitta rätt AC för dina behov

Funderar du på vilken AC som passar? Ta hjälp av artiklarna nedan: