Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken poolvärmepump väljer egentligen alla andra? Vad är de vanligaste lösningen? Vi vet och har sammanställt tips, råd och en lista över populära val.
I artikeln...
Vilken poolvärmepump väljer egentligen alla andra?
Vad är de vanligaste lösningen för poolvärme?
Tps, råd och populära val för poolvärmepump.

Populär poolvärmepump - så får du en populär modell!

Den vanligaste lösningen för att värma poolen är att köpa en poolvärmepump med tillräckligt hög kapacitet. Vilken kapacitet som är bäst för din pool beror på poolens storlek, isolering och placering.

Mest populär poolvärmepump för utomhuspooler

Bland våra storfavoriter och bästsäljare finner du poolvärmepumpar där såväl effektivitet och pris som design och komfort ligger i fokus. Eftersom poolvärmepumpen står utomhus är det många som vill ha värmepump med en snygg design och som är tystgående. Idag är det dessutom vanligt att man väljer en poolvärmepump med WiFi-styrning så att man enkelt kan styra och kontrollera sin uppvärmning oavsett vart man befinner sig.

Vad prioriterar du?

Som med de flesta andra produkter finns det även poolvärmepumpar som kostar lite mer för att de är utvecklade av välkända varumärken. Oavsett om du väljer utifrån varumärke eller tekniska specifikationer så är poolvärmepumpens kapacitet och COP-värde en bra utgångspunkt att gå efter, då vet du hur mycket värme du kan förvänta dig för den energi som går åt.

Vilken poolvärmepump ska jag välja?

Är du osäker på vilken poolvärmepump som kommer passa bäst för din pool? Vi hjälper dig gärna på alla sätt vi kan. Kontakta oss eller läs mer i vår kunskapsbank för att hitta den bästa lösningen för dig!

AquaHeat Silence Pro Inverter 9 Poolvärmepump
Värmer pooler upp till 45 m³. Aquaheat senaste poolvärmepump Silence Pro Inverter är en helt unik värmepump med sin stilrena design. Silence Pro Inverter kommer i en mattsvart finish som sticker ut på marknaden. Silence Pro Inverter kommer i olika effekter för att du ska välja rätt värmepump till din poolstorlek.
AquaHeat Silence Pro Inverter 7 Poolvärmepump
Värmer pooler upp till 30 m³. Ytterligare en modell från Aquaheats senaste serie Silence Pro Inverter med stilren design och mattsvart finish. Precis som namnet antyder är den dessutom ovanligt tyst.
AquaHeat Pro Mini 6 Poolvärmepump
Värmer pooler upp till 20 m³. Pro Mini kommer i tre olika effekter för att du enkelt ska kunna hitta rätt värmepump till din pool. Pro Mini kommer också med en spa-funktion som kan värma upp till 40℃, för de tillfällena du behöver extra avkoppling.