Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Princess - Design och utveckling

I Polarpumpens sortiment hittar du fläktar, värmepaneler och avfuktare från varumärket Princess. På Princess tror man på design och utveckling som skapar glädje för hela familjen, med enkla och smarta produkter.

Om Princess

Sedan uppstarten 1994 i Breda i Nederländerna har Princess tagit världen med storm tack vare sin innovationsförmåga och luxuösa design. Vare sig du är ute efter en dammsugare eller en aerofryer så kan du troligtvis hitta Princess-produkten just för dig. Med Princess produkter kan du på ett roligt sätt ta hand om ditt hem samtidigt som du kompletterar din inredning med en snygg och stilren detalj. Gillar du tekniskt smarta lösningar, en känsla av lyx och hög kvalitet, och låga priser så är Princess produkter för dig.

Princess produktområden

På Polarpumpen hittar du perfekt kylande tornfläktar och lyxigt designade värmepaneler från Princess som hjälper dig att uppnå optimal temperatur i ditt hem. Vi erbjuder även avfuktare som även de karakteriseras av Princess snygga design samtidigt som de löser dina problem på ett funktionellt sätt.

Avfuktare

I Princess sortiment hittar du smarta avfuktare i en stilren och enkel design.

Till Princess avfuktare

Fläktar

Princess fläktar svalkar snabbt och effektivt rummet. De kommer i en design och funktionalitet som skapar glädje i hela hushållet.

Till Princess fläktar

Värmepaneler

Princess värmepaneler kommer precis som de andra produkterna i sortimentet - med en tilltalade och stilren design. Dessa värmer upp ditt hem effektivt med appstyrning och fler smarta funktioner.

Till Princess värmepaneler

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!