Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Telair - Luftkonditionering för alla behov

Telair är ett europeiskt företag som huvudsakligen utvecklar luftkonditionering för bland annat husvagnar och husbilar. Kvalité och pålitlighet är väldigt viktigt för Telair och därför genomgår alla produkter en strikt kvalitétskontroll för att de ska kunna garantera dig just - kvalité och pålitlighet.

Om Telair

Telair är ett europeiskt företag med huvudkontor i Italien. Företaget grundades 1997 av företaget Teleco, som var ledande tillverkare av automatisk satellitantenn i Europa. De ville expandera till en ny marknad där de såg utvecklingspotential och en stark framtid, vilket blev luftkonditionering. Telair blev snabbt välkänt på marknaden då de kom med nya modeller som kunde erbjuda låg ljudnivå och den bästa tillgängliga tekniken. Kvalité är ett genomgående koncept för Telair.

Telairs produktområden

I vårt produktsortiment från Telair erbjuder vi i dagsläget luftkonditionering för husvagn och husbil.

Telair mobila AC

Telair erbjuder luftkonditionering som passar till bland annat vans men också olika storlekar av husvagnar och husbilar. Samtliga modeller har utvecklats av en avancerad RD-avdelning på fabriken i Italien där de genomför ett flertal test för att kunna garantera en mycket hög kvalité. Bland Telairs produkter kan man hitta något för alla behov. Res med komfort med Telair!

Till Telair mobila AC

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!