Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Tesy - Varmvattenberedare

Som företag och producent av varmvatten- och värmelösningar står Tesy för hög teknisk innovation, modern design och hög kvalitet. Med stor passion för och lång erfarenhet inom sitt område är Tesy ett av marknadens ledande producenter av bland annat varmvattenberedare. På Polarpumpen hittar du ett brett sortiment av produkter från Tesy.

Om Tesy

Drivna av tron på att värme är en essentiell faktor som bör finnas med i varje människas liv utvecklar Tesy innovativa och smarta produkter som låter dig värma upp ditt hem och ditt varmvatten på ett energieffektivt och hållbart sätt.Tesy är ett företag med stor passion och lång erfarenhet av värmelösningar för hem och privatpersoner. Strävan om att vara störst på sitt område bidrar till hög teknologisk innovation och smarta lösningar som skapar stora fördelar för dig som kund. Med en produkt från Tesy kan du förlita dig på säker och kvalitativ design som ger dig energismart uppvärmning av ditt tappvatten så att du kan njuta av värmen ännu mer.

Tesy's produktområden

Om du är ute efter högkvalitativa, väldesignade, energismarta och innovativa uppvärmningslösningar för ditt hem eller ditt tappvatten är produkter från Tesy ett bra alternativ. Drivna av att vara störst på marknaden arbetar Tesy ständigt med nya smarta lösningar som sparar såväl energi som tid och utrymme. Med en produkt från Tesy får du alltid mycket för pengarna när det kommer till såväl design som funktionalitet och hållbarhet.

Tesy varmvattenberedare

Med en varmvatttenberedare från Tesy kan du värma upp och lagra ditt tappvatten på ett energismart sätt. Uppvärmningen sparar in på energiförbrukningen och därmed även dina driftskostnader, samtidigt som du värnar om miljön. Samtliga varmvattenberedare från Tesy är utvecklade i enlighet med direktiv från EU och är stilrena och smarta i sin design. På Polarpumpen hittar du varmvattenberedare från Tesy i olika modeller och med olika kapacitet. Oavsett om du behöver en mindre varmvattenberedare för en enskild kran eller söker en helhetslösning för hela hemmet kan du finna din Tesy produkt hos oss på Polarpumpen.

Till Tesy varmvattenberedare
Tesy BiLight 100L Varmvattenberedare

Tesy

BiLight 100L Varmvattenberedare

Varmvattenberedare på 100 liter

Modern design

Enkel att installera

2 295 kr

Tillfälligt slut

Tesy BiLight 150L Varmvattenberedare

Tesy

BiLight 150L Varmvattenberedare

Varmvattenberedare 150 liter

Modern design

Lättanvänd

2 690 kr

Tillfälligt slut

Tesy BiLight Slim 50L Varmvattenberedare

Tesy

BiLight Slim 50L Varmvattenberedare

Varmvattenberedare på 50 liter

Kompakt & smidig

Energisnål

1 599 kr

Tillfälligt slut

Tesy BiLight Slim 30L Varmvattenberedare

Tesy

BiLight Slim 30L Varmvattenberedare

Varmvattenberedare på 30 liter

Energisnål

Lättanvänd

1 490 kr

Tillfälligt slut

Du har sett alla 4 produkter