Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Truma - Tillbehör till husvagn och husbil

Truma är ett välkänt företag inom campingvärlden över hela Europa och de levererar tillbehör till husvagn och husbil. Redan 1961 utvecklade de sin första husvagnsvärmare som gjorde det möjligt att campa även på vintern. Med tillbehör från Truma förlänger man campingsäsongen.

Om Truma

Truma är ett familjeägt företag som grundades 1949 av Philipp Kreis. Allting började när grundaren själv byggde ihop en gasollampa i sitt vardagsrum och sedan dess har det utvecklats till ett internationellt och familjeägt företag som levererar tillbehör för husvagnar och husbilar.

Trumas produktområden

Truma är ett välkänt företag inom campingvärlden över hela Europa. De är tillbehörsspecialister för husvagnar och är idag en väsentlig del i campinglivet.

AC för husvagn & husbil

Med produkter från Truma kan du förlänga campingsäsongen! Kolla in vårt sortiment av Trumas mobila AC som är perfekta till husvagn och husbil.

Till Trumas luftkonditionering

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!