Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Rätt AC för utrymmet

Det finns många olika sätt att kyla, vilket sätt som passar bäst beror på vad man vill kyla. Här ger vi exempel på hur man kan tänka för olika utrymmen, så att du lättare kan hitta luftkonditionering som passar just dig, dina önskningar och dina behov.

Vill du ha hjälp?

Vi hjälper dig gärna att hitta den optimala lösningen för dig. Fyll i vårt offertformulär eller ring våra rådgivare på 0770-777600.

AC i lägenhet

I lägenheter kan det vara svårt att få tillstånd att installera fasta aggregat, som kräver att man gör hål i ytterväggarna. Som tur är finns det praktisk portabel AC, som funkar utmärkt i lägenhet. Utbudet på portabel AC växer på den svenska marknaden och det finns gott om alternativ att välja på till din lägenhet.

Den stora fördelen med portabel AC är att man kan flytta aggregatet mellan olika rum och på så vis använda den där den bäst behövs för stunden.

AC för lägenhet

AC i sovrum

Sovrummet är oftast det utrymme där AC behövs allra mest. Människor sover som bäst i en lagom sval temperatur och får vi inte sova ordentligt går det ut över hela resten av dagen.

Unna dig svala, behagliga nätter och få ut mer av dagarna - oavsett om du ska till jobbet eller bara vill njuta extra mycket av semestern.

AC för sovrum

AC på övervåning

Ovanvåningar är oftast varmare än resten av huset. Övervåningen utsätts för mer sol och isolerar dessutom mot resten av huset. Samtidigt stiger värmen från de nedre planen.

Ofta ligger sovrummen där uppe och det kan vara näst intill omöjligt att sova vissa nätter.

AC för övervåning

AC för flera våningar

Vill du vara säker på att ha det svalt och behagligt i en större del av huset? Vill du kunna vistas i kök och vardagsrum och samtidigt har det svalt i sovrummen på en annan våning?

Det finns smarta lösningar som täcker flera våningsplan eller så kanske det finns något alternativ som är bättre nere och ett annat alternativ är bäst där uppe.

AC för flera våningar

AC i fritidshus

Kanske är det i fritidshuset du framför allt vistas under varma sommardagar? Låt ditt fritidshus bli en svalkande oas, där du kan vila och njuta av ledigheten.

Fritidshus finns i alla storlekar och med mycket varierande standard. Stora fönster, dålig isolering, trång planlösning? Vilken AC passar ditt fritidshus?

AC för fritidshus