Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

 • Produktfrågor
 • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

 • Leveransfrågor
 • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Portabel AC Bäst i test
Att tänka på inför köp av portabel AC
Fönsterkit förbättrar energibesparing med portabel AC

Portabel AC bäst i test

Vilken portabel AC är bäst i test? Hur får jag den bästa lösningen, när jag väljer portabel AC? Få tips inför köp och ta reda på vilken portabel AC som är bäst i test.

Bäst portabel AC

En portabel AC är ett ovärderligt hjälpmedel under sommaren. Den kanske främsta fördelen med en portabel AC är dess mobilitet och kompakta design. Oavsett om du bor i en större lägenhet, har ont om utrymme eller inte vill installera en fast AC i huset har du stor hjälp av en portabel AC.

Innan du bestämmer dig för att köpa en portabel AC kan det vara intressant att se vilka modeller som är bäst på marknaden just nu. Här får du tips på portabel AC som blivit utnämnda till bäst i test och får hjälpsamma tips som hjälper dig göra ett bra val.

 

Portabel AC Bäst i test - Electrolux ChillFlex Pro 

Med ChillFlex Pro får du högkvalitativ kyla från ett välkänt och starkt varumärke. Electrolux är kända för att tillverka hållbara och kvalitativa produkter och denna portabla luftkonditionering är inget undantag. Förutom en hög kylkapacitet erbjuder ChillFlex Pro även en mer hållbar svalka tack vare den hållbara R290-gasen.

Dessutom är designen lika simpel som snygg, vilket gör det enkelt för dig att placera din nya luftkonditionering så att den smälter in snyggt i hemmet. För alla som gillar smidighet och användarvänlighet är ChillFlex Pro ett bra alternativ. ChillFlex Pro har en tydlig LED-display som visar inställd temperatur och med den trådlösa fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in och ändra temperatur inställningarna på distans.

 • Kyler 5-40 m²
 • Avfuktningsfunktion
 • Enkel att flytta

Läs mer och köp här: 

» Electrolux ChillFlex Pro

Bäst effekt för pengarna - Polario 9000 BTU portabel AC

 

Polario BTU 9000 är en portabel AC för dig som söker hög effekt för låga omkostnader. Polario BTU 9000 ger mycket kyla för pengarna och kan, trots sin minimala design, effektivt kyla ytor upp till 37m².

Jämfört med många andra portabla AC är Polario BTU 9000 tyst även vid användning av det högsta fläktläget. Detta är en stark fördel för dig som önskar använda din AC i sovrummet under varma sommarnätter. Överlag en mycket effektiv AC som levererar vad den lovar, dessutom i en smidig design och med en användarvänlig fjärrkontroll som gör det enkelt för dig att kyla ner hemmet i sommar.

 • Kyler upp till 37 m²
 • Låg ljudnivå
 • Flera fläkthastigheter

Läs mer och köp här: 

» Polario 9000 BTU 

Mest prisvärd portabel AC - Polario 7000 BTU

 

Polarios mindre modell, BTU 7000, är det perfekta alternativet för dig som vill kyla lite mindre utrymmen. Med sin höga kapacitet och smidiga användning får du ut mycket kyla för låga omkostnader där du behöver den som mest.

Även denna modell är tystgående jämfört med många andra portabla AC. Ljudnivån på låga 51,2 db(A) uppmäts när AC:n går på full effekt och kan jämföras med en ljudnivå på ett normalt samtal. Om du är ute efter effektiv och prisvärd kyla till utrymmen på upp till 25 m², är det Polario BTU 7000 du ska välja.

 • Kyler upp till 25 m²
 • Låg ljudnivå
 • Flera fläkthastigheter

Läs mer och köp här: 

» Polario 7000 BTU  

Råd att följa vid köp av portabel AC

För att få ut så mycket som möjligt av en portabel AC är det viktigt att du väljer en modell med tillräckligt hög kapacitet för de utrymmen du vill kyla. Det är alltid en bra idé att välja en starkare AC för att säkerställa en effektiv kyleffekt. Gå hellre upp lite i kapacitet om du vill vara säker på att hålla värmen borta.

Eftersom en portabel AC kräver att du har ett fönster eller en dörr öppen för att montera frånluftsslangen, rekommenderar vi alltid att du köper till ett fönsterkit. Fönstertätningen täpper till springan som skapas och hindrar varm luft från att komma in och minska effekten av AC:n. Fönsterkitet är enkelt att montera samtidigt som det förbättrar effekten av din portabla luftkonditionering avsevärt.

Läs mer och köp här:

» Fönsterkit portabel AC

Fundera även på vad som är viktigast för dig, när du väljer en portabel AC. Vill du få så låga kostnader som möjligt, eller är det viktigt med ett mer välkänt varumärke? Genom att välja en portabel AC från en mindre känd tillverkare kan du få lika mycket effekt men för mindre pengar.

Mer om att ha portabel AC