Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Partners till Polarpumpen

Villaägarna

Vi på Polarpumpen är väldigt glada över att kunna erbjuda flera exklusiva erbjudanden för dig som är medlem hos Villaägarna. Allt för att du som husägare ska få en enklare och behagligare vardag. Vi erbjuder bland annat rabatt på värmesystem för ett härligt inomhusklimat, rabatt på poolvärmepump för poolen och fuktkontroller för att försäkra er om ett fukt- och mögelfritt hem.

Om du inte redan är medlem kan du bli det hos villaägarna här.

Våra erbjudanden för dig som medlem hos Villaägarna

Här listar vi våra pågående kampanjer. Ta del av ett kampanjerbjudande och få lite extra för pengarna! Vi hoppas att du hittar ett erbjudande som passar just dig.

Extra bra pris på utvalda luft-luftvärmepumpar

Du som medlem hos Villaägarna få extra bra pris på utvalda luft-luftvärmepumpar. Läs mer hos Villaägarna för att se vilka luftvärmepumpar du får rabatt på just nu!

Gör så här: Logga in hos Villaägarna för att ta del av kampanjkoden. Ring sedan våra säljare och meddela koden samt ditt medlemsnummer hos Villaägarna, så hjälper dem dig att få del av rabatten.

10 % på Poolvärmepumpar

Bli medlem hos Villaägarna och ta del av rabattkoden som ger 10 % rabatt på poolvärmepumpar. Erbjudandet gäller på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.