Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Partners till Polarpumpen

Villaägarna

Vi på Polarpumpen är väldigt glada över att kunna erbjuda flera exklusiva erbjudanden för dig som är medlem hos Villaägarna. Allt för att du som husägare ska få en enklare och behagligare vardag. Vi erbjuder bland annat rabatt på värmesystem för ett härligt inomhusklimat, rabatt på poolvärmepump för poolen och fuktkontroller för att försäkra er om ett fukt- och mögelfritt hem.

Om du inte redan är medlem kan du bli det hos villaägarna här.

Våra erbjudanden för dig som medlem hos Villaägarna

Här listar vi våra pågående kampanjer. Ta del av ett kampanjerbjudande och få lite extra för pengarna! Vi hoppas att du hittar ett erbjudande som passar just dig.

Extra bra pris på luft-luftvärmepump

Vi håller just nu på att ta fram ett nytt erbjudande på luft-luftvärmepumpar för Villaägarnas medlemmar. Under tiden kan du som medlem hos Villaägarna få extra bra pris på utvalda luft-luftvärmepumpar.

Gör så här: Logga in oss Villaägarna för att ta del av kampanjkoden. Ring sedan våra säljare och meddela koden samt ditt medlemsnummer hos Villaägarna, så hjälper dem dig att få del av rabatten.

5 % på Bergvärmepumpar

5 % rabatt på Daikin bergvärmepumpar. Spara upp till 4995 kr! Gäller på ordinarie pris när du är medlem hos Villaägarna. Rabattkod krävs.

5 % på Poolvärmepumpar

Bli medlem hos Villaägarna och få rabattkod som ger 5 % rabatt på Aquaheat poolvärmepumpar.

5 % på Pool

Bli medlem hos Villaägarna och få rabattkod som ger 5 % på alla Gre pooler. Rabatt gäller på ordinarie pris.