Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Billig pool

För dig som söker en billig pool är en pool ovan mark det mest ekonomiska alternativet. Självklart finns det även olika prisklasser på nedgrävda pooler men då får du räkna med en högre initial kostnad på grund av det markarbete som krävs vid monteringen.

Billig ovanmarkspool

En pool ovan mark kräver inget markarbete och blir således en billigare investering. Samtidigt erbjuder en ovanmarkspool ingen värdeökning på tomten till skillnad från en pool som är nedgrävd. Är du ändå ute efter en så billig initial kostnad som möjligt är en ovanmarkspool det bästa alternativet.

Som med många andra inköp vi gör, hjälper det ofta att välja en pool från ett mindre välkänt varumärke om du vill få ner dina kostnader ytterligare. Mer etablerade tillverkare tar ofta mer betalt för samma kvalitet, så genom att välja ett mindre välkänt varumärke kan du få en pool av lika hög kvalitet men för en mindre kostnad.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Billig nedgrävd pool

För dig som ändå önskar att ha din pool nedgrävd finns det många alternativ som hjälper dig komma undan så billigt som möjligt. Först och främst handlar det om storleken på poolen, ju större pool desto dyrare blir den att köpa och installera.

Skymnings Poolpaket 5,3 x 3,1m - Gutepool

Skymnings Poolpaket 5,3 x 3,1m - Gutepool

  • Rymmer 22180 liter
  • Hög kvalitet
  • Fri frakt

1 129000 kr

Ar Poolpaket 4,6 x 2,6m - Gutepool

Ar Poolpaket 4,6 x 2,6m - Gutepool

  • Rymmer 11960 liter
  • Fri frakt
  • Komplett paket

1 99000 kr

Lauter Poolpaket 7,5 x 3,4m - Gutepool

Lauter Poolpaket 7,5 x 3,4m - Gutepool

  • Rymmer 38250 liter
  • Hög kvalitet
  • Komplett paket

1 199000 kr

Vidare handlar det mycket om hur du väljer att värma upp och isolera din pool, eftersom uppvärmningen av poolen är den största utgiften efter själva inköpet. Allra störst besparing får du med en poolvärmepump som är rätt dimensionerad för din pool. Med en poolvärmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 85 % jämfört med om du väljer en eldriven poolvärmare. Genom att täcka poolen kan du isolera den från värmeläckage från ytan under de stunder poolen inte används. På så sätt sänker du dina uppvärmningskostnader ytterligare, eftersom poolvärmepumpen inte behöver arbeta på lika hög effekt för att bibehålla din önskade temperatur.

Poolvärmepump Pooltäckning