Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varför pool?

Det finns många anledningar till varför man väljer att köpa en pool. Det kan vara allt från att ha poolen till barnen och till mer festliga tillfällen, som poolparty osv. Men det kan även vara en pool, där främsta syftet är för avkoppling och motionssim. Nedan har vi samlat det vanligaste anledningarna till att skaffa pool:

1. Det är avslappnande med pool

För dig som letar efter avkoppling kan absolut en pool ge dig det. Att få svalka sig i poolen, en solig och varm sommardag kan vara något av det bästa som finns. Att simma är dessutom en skonsam form av träning som kan vara speciellt bra för dig som har ledproblem.

2. För lek och skoj med familj och vänner

För dig som vill ha en kul stund med familjen kan en pool vara lösningen, speciellt en fin sommardag, när solens strålar värmer på extra mycket. Viktigt att tänka på när man badar med barn i poolen är att aldrig lämna dem under uppsikt. Man kan med fördel använda sig av räcke i någon form runt poolen, för att förhindra att både djur och barn ramlar i poolen och skadar sig.

För dig som vill ha kul och umgås med vänner är alltid poolparty en klassiker. Det är få personer som glömmer bort ett riktigt roligt poolparty.

3. Det är klimatsmart med pool

Vad många inte tänker på med pool, är hur klimatsmart det kan vara med en pool. När man har en pool behöver man inte åka utomlands för att bada, utan kan ha kul och bada hemma. Vilket inte bara är miljösmart, utan även mycket ekonomiskt. Att du dessutom slipper knö in hela familjen i en trång bil och/eller flygplan, bara det kan vara värt att köpa en pool och stanna kvar hemma.

Behöver du hjälp med en anpassad lösning?

På Polarpumpen hjälper vi dig hitta en anpassad lösning utifrån dina behov. Kontakta våra experter på 0770-777 600 för att få rådgivning när du ska köpa pool och vad du ska tänka på.