Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Varför skaffar man pool?
I artikeln...
Avslappnande
Lek och skoj med familj och vänner
Klimatsmart

Varför köpa en egen pool?

Det finns många anledningar till varför man väljer att köpa en pool. Det kan vara allt från att ha poolen till barnen och till mer festliga tillfällen, som poolparty osv. Men det kan även vara en pool, där främsta syftet är för avkoppling och motionssim.

Anledningar till att ha pool 

Nedan har vi samlat det vanligaste anledningarna till att skaffa pool:

Är avslappnande: För dig som letar efter avkoppling kan absolut en pool ge dig det. Att få svalka sig i poolen, en solig och varm sommardag kan vara något av det bästa som finns. Att simma är dessutom en skonsam form av träning som kan vara speciellt bra för dig som har ledproblem.
Är roligt: För dig som vill ha en kul stund med familjen kan en pool vara lösningen, speciellt en fin sommardag, när solens strålar värmer på extra mycket. Viktigt att tänka på när man badar med barn i poolen är att aldrig lämna dem under uppsikt. Man kan med fördel använda sig av räcke i någon form runt poolen, för att förhindra att både djur och barn ramlar i poolen och skadar sig.
Ha poolparty: För dig som vill ha kul och umgås med vänner är alltid poolparty en klassiker. Det är få personer som glömmer bort ett riktigt roligt poolparty.
Är klimatsmart: Vad många inte tänker på med pool, är hur klimatsmart det kan vara med en pool. När man har en pool behöver man inte åka utomlands för att bada, utan kan ha kul och bada hemma. Vilket inte bara är miljösmart, utan även mycket ekonomiskt. Att du dessutom slipper knö in hela familjen i en trång bil och/eller flygplan, bara det kan vara värt att köpa en pool och stanna kvar hemma.
Därför är det klimatsmart med pool
En pool är också en investering som ökar värdet på huset. Att investera i en pool är alltså inte att kasta pengar i sjön (poolen?), utan något du kan få tillbaka vid en eventuell försäljning.
Hur mycket ökar poolen värdet på huset?

Inte så mycket jobb som du tror

Många tror att det är mycket jobb med att ha en pool, men idag finns det gott om praktiska tillbehör som både förebygger och underlättar underhållet av poolen. En vanlig, men onödig, anledning till att man väljer bort att skaffa pool är att man tror att det är mer jobb än vad det faktiskt är.

» Är det mycket jobb med pool?

Är det inte väldigt dyrt?

Ytterligare en vanlig anledning till att man väljer bort pool är att man tror att det är dyrt. Återigen finns det smarta tillbehör som pooltäckning och poolvärmepumpar som ser till att du kan ta varma bad hemma, utan att det kostar en förmögenhet.

» Så mycket kostar det att ha en pool

För hela familjens njutning
Efter att poolen installerats på Veronicas tomt badar alla i familjen flera timmar om dagen. Poolen har räddat långsamma semesterdagar under pandemin, och höjt livskvaliteten under hela sommarhalvåret.

Behöver du hjälp med en anpassad lösning?

På Polarpumpen hjälper vi dig hitta en anpassad lösning utifrån dina behov. Kontakta våra experter på 0770-777 600 för att få rådgivning när du ska köpa pool och vad du ska tänka på.

 Pool - är det något för mig?