IVT Nordic Inverter 12 THR-N

lli-thrn

IVT Nordic Inverter 12 THR-N

Artikelnummer: lli-thrn
  • Värmer 35m² - 160m²
  • Jämn värmespridning
  • Tystgående

Välj till installation

Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer
  • 1 x 12-THRN-ute (uomhus)

* Obligatoriska fält

Från 506 kr/månad

A+++

Utgången produkt

Detaljer

IVT Nordic Inverter THR-N - Luft-luftvärmepumpen för de större villorna

IVT Nordic Inverter THR-N är särskilt utvecklad för att värma större hus och villor. Både ute- och innedelen är något större än andra luft-luftvärmepumpar vilket bidrar till att IVT Nordic Inverter THR-N producerar mer värme och kan sprida den över större ytor.

Tyst gång och jämn värmespridning

Innedelen till IVT Nordic Inverter THR-N är utrustad med en unik konstruktion som kapslar in ljudet och gör att luft-luftvärmepumpen går mycket tyst, samtidigt når luften längre och ger en jämn värme i hela huset.

IVT:s effektiva konstruktion gör att luft-luftvärmepumpen bibehåller sin höga kapacitet även vid riktigt låga temperaturer. IVT Nordic Inverter THR-N kommer även med avfrostningstekniken Hot Pipe som gör värmepumpen mer driftsäker samt ökar dess livslängd.

Skön värme till lägre kostnader

Inverterkniken hos IVT Nordic Inverter THR-N gör att luft-luftvärmepumpen ständigt anpassar sitt arbete efter ditt hus värmebehov. En varm sommardag sjunker varvtalet och en kall vinterdag arbetar värmepumpen hårdare för att kunna hålla en jämn inomhustemperatur. Denna teknik, utan start och stopp, ökar luft-luftvärmepumpens livslängd samtidigt som du sparar mer pengar.

Användarvänlig fjärrstyrning

Inomhusdelen till IVT Nordic Inverter THR-N kan göras ännu mer användarvänlig med en Wifi-enhet. Detta ger dig möjligheten att styra din luft-luftvärmepump med din smartphone eller surfplatta. Anläggningen går att styra via både WiFi, KNX och sms. Oavsett om du är hemma eller på språng är kontrollen av din luft-luftvärmepump bara ett knapptryck bort!

Tillbehör för att fjärrstyra IVT Nordic Inverter THR-N hittar du här.

Fler fördelar med IVT Nordic Inverter THR-N

• Utvecklad för vårt nordiska klimat
  • Har högsta energiklass A+++
  • Klarar att värma större villor med öppen planlösning, med en mycket hög effekt
  • Steglös värme mellan 10-32°C
  • Silent Mode som sänker den redan låga ljudnivån ytterligare.
  • Effektiv avsmältning som hindrar att din värmepump fryser.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke IVT
Releaseår 2012
Funktioner
  • Steglös värme 10-30°C
  • Underhållsvärme
  • WiFi-styrning ingår
Garanti 2 års totalgaranti (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen. Annars 2 års materialgaranti.)
Värme
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan värma, vid optimala förhållanden.
Läs mer
160
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna värma.
Läs mer
20
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 8.5
Kapacitet (Min.) När man ska värma ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.8
Energimärkning värme Produktens Energimärkning vid uppvärmning. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
A+++
SCOP SCOP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong i den mellersta zonen.
Läs mer
5.2
Kyla
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 4
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.8
Utomhusdel
Vikt kg 37
Dimensioner höjd mm 630
Dimensioner bredd mm 800
Dimensioner djup mm 300
Ljudtrycksnivå dB(a) 47
Inomhusdel
Vikt kg 15
Dimensioner höjd mm 295
Dimensioner bredd mm 798
Dimensioner djup mm 325
Ljudtrycksnivå dB(a) 46 / 33 / 26
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R410A
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 1350
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.

Så beställer du installation

Vill du ha hjälp med installation, väljer du till det smidigt här på produktsidan.

Ovanför köpknappen kan du välja om du vill ha installation.

Tillbehör

Tillbehör för IVT Nordic Inverter THR-N

Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

• Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Med installation: Produkten skickas direkt till installatören, som tar med sig produkten vid installationstillfället.

Utan installation: Produkten skickas till tomtgräns.

Enligt den nya F-gasförordningen (517/14) får inte värmepumpar säljas om det inte kan bevisas att installationen utförs av ett företag som är certifierat.
Om du inte beställer installation, behöver vi ett certifikatnummer på det företag som ska utföra installationen samt fullständiga för- och efternamn på installatören. Detta certifikatnummer anges i kassan. Värmepumpen kan ej levereras innan vi fått ett certifikatnummer.