Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

LG Neon 2 BiFacial 390W - 6 kW

sclg-nbi-390-6
sclg-nbi-390-6

Solcellsräknaren

Ange längden för kortsidan samt långsidan för den sidan av taket där panelerna skall sitta. Bäst effekt fås om taksidan ligger i söderläge.

Kortsida: meter.
Kortsida får inte vara tomt och måste vara ett nummer samt större än 0

Långsida: meter.
Långsida får inte vara tomt och måste vara ett nummer samt större än 0

Vart i landet bor du?
Vad betalar du för din el idag? kronor per kWh.
Elpriset får inte vara tomt och måste vara ett nummer samt större än 0
Räkna ut
Begär offert

LG Neon 2 BiFacial 390W - 6 kW

Artikelnummer: sclg-nbi-390-6
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
  • Takyta ca 32 m²
  • Helhetslösning med installation
  • Installationsgaranti

Från 3,059 kr/månad

Beskrivning
Detaljer

Högpresterande solceller

Tekniken bakom LG NeON 2 BiFacial bygger på LG:s välkända solcellsmodul LG NeON 2, som är en högpresterande solcellspanel. Redan på framsidan kan NeON 2 BiFacial solcellspaneler med sina 72 högeffektiv, monokristallina celler nå upp till en topp på hela 395 W. Genom användningen av tvåfasiga celler och ett transparent bakark kan kraften i LG NeON 2 solmoduler med CELLO-teknik nu utnyttjas fullt ut. Tack vare extrautbytet från modulens baksida ("bifacial bonus") ökar LG NeON 2 BiFacial-panelens övergripande prestanda under optimala förhållanden upp till 514 W.

Starkt varumärke med bra garanti

LG Solar är en del av LG Electronics, som är ett välkänt, globalt och ekonomiskt starkt företag med över 50 års erfarenhet inom elektronikbranschen. LG Electronics har jobbat med många lokala dotterbolag i årtionden. Även om det är dotterbolaget som står för produkterna i Sverige är det LG Electronics som ansvarar för garantin på dina solcellspaneler.

Dubbla effekten med 2 BiFacial

De traditionella solcellspanelerna har oftast bara en sida med aktiva celler. därför kan de bara absorbera infallande ljus på framsidan och omvandla det till el. NeON 2 BiFacial däremot har dubbelsidiga aktiva celler och en genomskinlig folie på baksidan, vilket gör det möjligt att absorbera ljuset på både framsidan och på baksidan. Detta gör att energianvändningen kan öka med upp till 30% jämfört med en monofacialmodul med lika nominell effekt, under optimala förhållanden.

NeON 2 BiFacial är inte bara utformad för att utnyttja båda sidor av PV-panelen för att kunna absorbera mer ljus och generera mer energi. Panelen är dessutom byggt med LG:s prisbelönta Cello-tekniken som ersätter 4 samlingsskenor med 12 smarta ledningar för att öka effekten och tillförlitligheten. Detta gör det möjligt att producera ett överskott av utgångsenergi jämfört med normala monofacialpaneler.

Nyckelfunktioner

Förbättrad garanti på prestanda

Tack vare den förbättrade cello-tekniken har den årliga nedbrytningen av solcellspanelerna gått ner till en maximal nedbrytning på bara -0,5 %, vilket har bidragit till att solcellspanelerna håller längre. Således kan därför LG garantera en effektgaranti på minst 86 % av den nominella effekten, även efter 25 års drift.

Bättre resultat på soliga och molniga dagar

NeON 2 BiFacial fungerar nu bättre än många andra solpaneler på soliga dagar tack vare sin förbättrade temperaturkoefficient, vilket gör det möjligt att producera upp till 30% mer energi än med konkurrerande paneler gör under optimala förhållanden. Även på molniga dagar ger solcellerna bra resultat på grund av dess mycket bra “svaga solljusprestanda”.

Genom Cello-tekniken är effekten på solpanelens solceller på baksidan bara något lägre än på framsidan, vilket gör att NeON 2 BiFacial har väldig hög effektproduktion.

Nästan noll LID (Light Induced Degradation)

De n-typceller som används i LG NeON 2 BiFacial har nästan inget bor (halvmetalliskt grundämne), vilket ofta orsakar den initiala minskningen av effekten på konventionella paneler.

OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt    
Garanti 25 år effekt- & produktgaranti
Märke LG
Produkttyp Solceller
Anläggning    
Kapacitet Vilken effekt solcellsanläggningen kan producera.
Läs mer
kW 6
Paneler st 15
Watt/panel Vilken effekt varje panel i anläggningen kan producera.
Läs mer
W 390
Storlek anläggning 32
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag kl. 8.00 - 17.00
Söndag kl. 10.00 - 18.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

  • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till utlämningsställe.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på