Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken bergvärmepumpar

Polarpumpen kan erbjuda bergvärmepumpar av flera olika varumärken. Vi kan dessutom hjälpa dig med installationen.

Vissa varumärken kan du köpa direkt i e-butiken, andra kan vi bara erbjuda via offert.

Efterfråga offert på bergvärme

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment

Vi på Polarpumpen är stolta över att kunna erbjuda dig ett rekordbrett sortiment av bergvärmepumpar. Hos oss pågår ett ständigt arbete med att utvidga sortimentet med fler kvalitetsmärken. Vårt mål är att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

NIBE

NIBE är ett svenskt varumärke med huvudkontor i småländska Markaryd. NIBE erbjuder ett brett sortiment av bergvärmepumpar, som passar i olika hus. NIBE:s bergvärmepumpar har testats med toppresultat hos Energimyndigheten.

Hitta NIBE bergvärmevärmepumpar här

Bosch

Bosch är ett välkänt tyskt företag, som är välkända för sina vitvaror och annan elektronik. I Boschs mycket breda sortiment ingår även värmepumpar. Bosch erbjuder ett par olika bergvärmepumpar, för olika behov. Boschs värmepumpar utvecklas i småländska Tranås.

Hitta Bosch bergvärmevärmepumpar här

CTC

CTC har tillverkat uppvärmningslösningar sedan 1923. Huvudkontoret ligger i småländska Ljungby och i företagets breda utbud, finns en tydlig förankring i behoven hos svenska hushåll.

Hitta CTC bergvärmevärmepumpar här

Vaillant

Vaillant är en av Europas ledande producenter inom innovativa uppvärmnings- och varmvattensystem. Bergvärmepumparna från Vaillant är av tysk kvalitet med EVI-teknik. Den höga årsverkningsgraden gör det enkelt för dig att spara pengar samtidigt som du värnar om miljön.

Hitta Vaillant bergvärmevärmepumpar här

Daikin

Daikin är en riktig föregångare i värmepumpsbranchen. Med ett starkt fokus på innovation och utveckling ligger de alltid i framkanten när det gäller ny värmepumpsteknik. Japanska Daikin lägger också energi på att utveckla produkter som passar lokala marknader och undersöker vad som verkligen passar i olika klimat. Det är ingen slump att Daikins bergvärme fick riktiga toppresultat i Energimyndighetens tester.

Hitta Daikin bergvärmevärmepumpar här