Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Varumärken bergvärmepumpar

Polarpumpen kan erbjuda bergvärmepumpar av flera olika varumärken. Vi kan dessutom hjälpa dig med installationen.

Vissa varumärken kan du köpa direkt i e-butiken, andra kan vi bara erbjuda via offert.

Efterfråga offert på bergvärme

Polarpumpens rekordbreda sortiment

Vi på Polarpumpen är stolta över att kunna erbjuda dig ett rekordbrett sortiment av värmepumpar. Hos oss pågår ett ständigt arbete med att utvidga sortimentet med fler kvalitetsmärken. Vårt mål är att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen erbjuder för närvarande följande varumärken:

Daikin bergvärmepump

Daikin är en riktig föregångare i värmepumpsbranchen. Med ett starkt fokus på innovation och utveckling ligger de alltid i framkanten när det gäller ny värmepumpsteknik. Japanska Daikin lägger också energi på att utveckla produkter som passar lokala marknader och undersöker vad som verkligen passar i olika klimat. Det är ingen slump att Daikins bergvärme fick riktiga toppresultat i Energimyndighetens tester.

Daikin kan du köpa direkt i e-butiken (eller via offert)

Till Daikin bergvärme

NIBE bergvärmepumpar

NIBE är ett svenskt varumärke med huvudkontor i småländska Markaryd. NIBE erbjuder ett brett sortiment av bergvärmepumpar, som passar i olika hus. NIBE:s bergvärmepumpar har testats med toppresultat hos Energimyndigheten.

Nibe kan du köpa direkt i e-butiken (eller via offert).

Till NIBE bergvärme

Bosch bergvärmepumpar

Bosch är ett välkänt tyskt företag, som är välkända för sina vitvaror och annan elektronik. I Boschs mycket breda sortiment ingår även värmepumpar. Bosch erbjuder ett par olika bergvärmepumpar, för olika behov. Boschs värmepumpar utvecklas i småländska Tranås.

Bosch kan du köpa via offert.

IVT bergvärmepumpar

IVT är ett av de mest kända värmepumpsmärkena i Sverige. Det är ett svenskt varumärke, som grundades 1968 i Tranås och började med värmepumpar nästan direkt från starten. Idag ingår IVT i Bosch koncernen, men finns kvar som varumärke på värmepumpar. IVT erbjuder svanenmärkta bergvärmepumpar i många olika modeller.

IVT kan du köpa via offert.