Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

IVT

IVT varumärkeIVT arbetar endast med värmepumpar, till skillnad från de flesta aktörerna på marknaden som har värmepumpar som ett sidoprojekt. IVT är ett svenskt företag i grunden och utveckling samt tillverkning sker i småländska Tranås. Idag är de uppköpta av Bosch och lilla IVT är numera kompetenscenter för värmepumpar för hela Boschkoncernen.

Om IVT

IVT är ett svenskt värmepumpsföretag, som grundades i Tranås 1968 av bröderna Elis, Harald och Billy Peterson. Redan på 70-talet började bröderna att tillverka värmepumpar i liten skala. De första värmepumparna var jordvärmepumpar. Företaget växte och på 80-talet fick de i uppdrag att installera värmepump på Drottningholms slott.

IVT:s produktområden

Precis som IVT har vårt huvudfokus länge varit värmepumpar - därför hittar du flera av deras produkter i vårt breda sortiment.

Luft-luftvärmepumpar

I vår butik hittar du luft-luftvärmepumpar från kvalitetssäkra IVT. Luft-luftvärmepumpar omvandlar energin i uteluften till värme inomhus. Om du har direktverkande el, har du möjlighet att sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 50 % när du installerar en IVT Nordic Inverter.

Till IVT luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

IVT:s luft-vattenvärmepumpar är utvecklade för vårt svenska klimat från grunden. De är konstruerade för att spara mycket energi, så du får pengar över till annat.

Till IVT luft-vattenvärmepumpar