Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

LONGi Solar

LONGi är en av de världsledande tillverkare inom högeffektiva monokristallina solceller och solpanelerna. LONGi har fokuserat på MONO i 18 år och är en de största leverantörerna av monokristallina kiselskivor i världen, med totala tillgångar på över $ 5,23 miljarder (2017). De planerar även att ha 45 GW produktionskapacitet av monokristallin skivor senast 2020.

Tack vare avancerad teknik och lång erfarenhet inom monokristallin kisel levererade LONGi cirka 4,5 GW-produkter 2017, med över 100% tillväxt under tre år i rad. Bolaget har sitt huvudkontor i Xi'an och filialer i Japan, Europa, Nordamerika, Indien, Malaysia, Australien samt Afrika.

LONGi Solar har genom starkt fokus på FoU, produktion och försäljning samt marknadsföring av monokristallina kiselprodukter åtagit sig att tillhandahålla de bättre LCOE-lösningarna samt främja den globala utvecklingen av monokristallin teknik.

LONGi solar varumärke

Solceller

Med sina över 18 år inom branschen har LONGi Solar blivit ett av de världsledande tillverkarna inom kategorin solceller, med fokus på att tillverka högeffektiva solpaneler. När du köper ett solcellspaket från oss med solpaneler från LONGi Solar vet du att du får bra solcellspaneler som kommer att hålla i många år.

Till LONGi Solar solceller