Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Olimpia Splendid

Olimpia Splendid är ett företag som grundades 1956 och är världsledande inom luftkonditionering, värme och luftbehandling tack vare sina innovativa produkter. Företaget har sitt huvudkontor i Italien och där tillverkas även alla produkter. Idag finns företaget på den internationella marknaden i över 45 länder och är välkända för sin goda kvalité.Läs mer

Olimpia Splendid varumärke
Produkter från Adax

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida

Olimpia Splendid

Olimpia Splendids fyra grundpelare är innovation, design, hållbarhet och att värdesätta sitt folk. De är med dessa grundpelare som företaget de senaste 60 åren har byggt sin historia bestående av fortsatt tillväxt och passion för framgång.

Estetik, teknik och hållbarhet

Olimpia Splendids produkter är skapade med visionen av att ha den finaste estetiken, den bästa tekniken samtidigt som det är hållbart och med respekt mot naturen. Produkterna är skapade för att bidra till hemmet och underlätta vardagen.

Olimpia Splendid utevärmare

Vill du förlänga säsongen på balkongen eller uteplatsen eller behöver du värme i gäststugan eller sommarhuset? Då erbjuder Olimpia Splendid perfekta infravärmare som du kan använda både inomhus och utomhus. Kolla in utbudet och hitta den som passar bäst hos dig!

Till utevärmare

Unico - flaggskeppsprodukten

Olimpia Splendid satsar mycket på innovation och år 2000 markerade företaget en vändpunkt. Då lanserade de Unico, som är den första luftkonditioneringen utan utomhusenhet. Än idag fortsätter de utveckla Unico och har nu en unik serie av olika modeller inom Unico, och de är idag företagets flaggskeppsprodukt. Med en luftkonditionering utan utomhusenhet får man andra estetiska möjligheter och kan bevara byggnadernas utseende. Med en Unico menar de på att vi kan skydda skönheten i våra städer.

Till Unico AC