0770-777 600, måndag-fredag 8-17

vnt-airmove-30
vnt-airmove-30

Friskluftsventil Airmove 3.0


895 kr

I lager: 4st

Beskrivning
Detaljer

En smart friskluftsventil

Friskluftsventilen Airmove 3.0 hjälper dig att få bättre ventilation i hemmet. Med en smart konstruktion anpassar den luftflödet efter utomhustemperaturen, så att du inte slösar energi på uppvärmning i onödan.

Bättre ventilation i hemmet

Med friskluftsventilen Airmove 3.0 får du bättre ventilation i hemmet. Med bättre ventilation kan du undvika problem med hälsa, fukt och mögel. Du får helt enkelt in mer frisk luft i hemmet.

Slipp dyr överventilation

Airmove 3.0 en inbyggd termostat, och anpassar automatiskt luftflödet så ventilationen blir större vid varmare temperaturer utomhus, om du väljer att använda autoläget. Mellan -5 och +10 reglerar sig Airmove 3.0 automatiskt. Du får alltså mer ventilation, när det krävs mindre energi för att värma upp den nya luften som kommer in och kan på så vis spara energi, genom att undvika överventilation.

Det finns även möjlighet att justera Airmove 3.0 manuellt och du kan få ett kontinuerligt litet luftflöde med hjälp av distansbrickor.

Energisnål

Friskluftsventilen Airmove 3.0 är energisnål. Den kräver helt enkelt ingen elektricitet. Det gör den enkelt att installera, eftersom ingen elektrisk installation krävs. Den behöver inte heller någon styrenhet.

Jämnar ut lufttrycket i hemmet

Airmove 3.0 jämnar ut lufttrycksförhållandena i huset och ser till att du får ett jämnare lufttryck. Detta gäller särskilt om du har undertryck i huset exempelvis på grund av ett frånluftsaggregat.

Svensk expertis från Airmove

Airmove 3.0 kommer från svenska företaget Airmove. Airmove har mångårig expertis inom ventilation och tillverkar genomtänkta produkter med fokus på förutsättningarna i Sverige.

Fler fördelar

  • Luftflödet justeras automatiskt efter utomhustemperaturen
  • Luftflödet kan även justeras manuellt
  • Energisnål
  • God ventilation minskar risk för problem med hälsa, fukt och mögel
  • Löser problem med undertryck i huset
  • Ingen elektrisk installation
  • Fungerar lika bra oavsett uppvärmningssystem

Teknisk Information

Generellt    
Övrigt
ModellAirmove 3.0
Enhet
Vikt, brutto (netto)kg0,98 (0,69)
Dimensioner förpackning (BxDxH)cm30,7x18x15,5
Synligt efter montage
Ventiltallrik, Vit (ø)mm145
Utomhusgaller, Vit mm140x140
Produktrecensioner
Installation

Berätta vad du tycker om produkten!

Recensera
Please, wait...