Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Hitta rätt AC för ditt utrymme
I artikeln...
AC och luftkonditionering för olika utrymmen
AC som passar i hemmet, i fritidshuset eller i hemmakontoret

Hitta rätt AC för ditt utrymme

Det finns många olika sätt att kyla, vilket sätt som passar bäst beror på vad man vill kyla. Här ger vi exempel på hur man kan tänka för olika utrymmen, så att du lättare kan hitta luftkonditionering som passar just dig, dina önskningar och dina behov.

AC för lägenhet
Ofta kan man inte installera fasta aggregat i lägenheten. Som tur är finns portabel AC, som funkar utmärkt i lägenhet. Portabel AC kan du flytta, och använda där den behövs som mest för stunden.
AC i sovrum
I sovrummet behövs AC allra mest. Vi sover bäst i en lagom sval temperatur. Unna dig svala, behagliga nätter och få ut mer av dagarna - oavsett om du ska ill jobbet eller bara vill njuta extra mycket av semestern.
AC på övervåning
Övervåningen utsätts för mer sol och samtidigt stiger värmen från de nedre planen. Ofta ligger sovrummen uppe, och det kan vara näst intill omöjligt att sova vissa nätter, när värmen har legat på under dagen.
AC för flera våningar
Vill du vara säker på att ha det svalt och behagligt i en större del av huset? Vill du kunna vistas i kök och vardagsrum, samtidigt som du har det svalt i sovrummet på en annan våning?
AC till fritidshus
Kanske är det i fritidshuset du framförallt vistas under varma sommardagar? Låt din sommarstuga bli en svalkande oas, där du kan vila och njuta av ledigheten.
AC för hemmakontor
Med en lagom temperatur i hemmakontoret blir du mer produktiv. Genom att installera en AC kan du få mer uträttat i ditt arbetsrum.

Hitta rätt lösning för din luftkonditionering, aircondition och AC 

  • Fast installerad AC är det mest effektiva sättet att få luftkonditionering hemma. Den kan kyla stora ytor och till en låg energiförbrukning.
  • Luftkonditionering utan utedel är ett bra alternativ när du vill ha en effektiv AC men undvika aggregat på utsidan av huset.
  • Portabel luftkonditionering är det bästa alternativet i lägenhet där det är svårt att installera fasta aggregat.
  • Luftkylare är ett miljövänligt alternativ saknar miljöskadligt köldmedium samt har lägre energiförbrukning.