Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
För dig som är ute efter ett budgetalternativ finns det många lösningar. Allra vanligast är det att välja en portabel AC. Läs mer om billig luftkonditionering här.
I artikeln...
Så hittar du billigast fast installerad AC
Fast installerad AC ger mer effekt för pengarna
Portabel AC är billigare

Billig AC, aircondition & luftkonditionering

På Polarpumpen erbjuder vi ett brett sortiment av AC och luftkonditionering (aircondition). För dig som söker en billig AC har vi såväl portabla som fast monterade alternativ. Är du på jakt efter en kostnadseffektiv kyla i sommar är en fast installerad AC det bästa alternativet som ger dig mycket kyla för pengarna. För att få så billig AC som möjligt bör du dock välja en portabel AC men då får du räkna med att kyleffekten inte blir lika hög.

Portabel AC är billigare 

Det är helt klart billigast med portabel luftkonditionering. De kostar mindre, du slipper betala för installation och kan dessutom flytta runt aggregatet beroende på var du behöver kylan för stunden. Är billigt absolut viktigast för dig, bör du välja portabel AC.

Polario 7000btu Portabel AC
Flexibel svalka med en portabel AC. Polarios portabla AC 7000 BTU är ett smidigt alternativ för att få en svalkande temperatur inomhus under varma dagar. 7000 BTU passar perfekt för att kyla rum upp till 25m² till en behaglig temperatur. Du styr enkelt din portabla AC med den tillhörande fjärrkontrollen.
Electrolux EXP26U338CW Portabel AC
ChillFlex Pro Portabel AC - Med en portabel luftkonditionering från Electrolux får du sval och frisk temperatur i ditt hem. Perfekt för de varma dagarna när du vill kyla din lägenhet, villa eller kontor snabbt och energieffektivt. Med LED-displayen på produkten ser du tydligt den inställda temperaturen och med den trådlösa fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in temperaturen från avstånd.

Fast installerad AC ger mer effekt för pengarna

Fast installerad AC kyler effektivt stora ytor och har en låg energiförbrukning vilket innebär låga kostnader även i längden. Du får också mer effekt för pengarna du spenderar. och dessutom ett mycket tystare aggregat. Aggregaten är tystgående och passar därmed bra i sovrummet även när du vill ha AC:n igång under natten.

Så hittar du billigast fast installerad AC

Vi har några tips, när det kommer till att få en så billig fast installerad AC som möjligt.

1. Välj ett mindre känt varumärke

Vill du hitta fast installerad AC till ett riktigt bra pris? Vårt bästa tips är att välja ett mindre känt varumärke, då kan du ofta få samma effekt, men flera tusenlappar billigare. På Polarpumpen hittar du såväl välkända som mindre kända varumärken, i olika prisklass, så att det finns något som passar alla kunder.

2. Begränsa ytan du vill kyla

Fundera också på var du behöver AC. Ju mer yta man ska kyla, desto kraftigare AC behövs. Kan man nöja sig med kyla i bara något sovrum, blir det billigare att skaffa AC.

3. Välj en kraftigare maskin till flera rum

Vill man kyla flera rum, kan man välja en kraftigare maskin, vilket är betydligt billigare än att skaffa en AC per sovrum eller en AC med en innedel till varje sovrum. Du får inte den bästa komforten, men good enough till en betydligt billigare investeringskostnad.

Samsung Cebu 25 Fast installerad AC
Behaglig svalka - Samsung Cebu 25 ger dig en behaglig inomhustemperatur och passar utmärkt för att kyla mindre utrymmen och villor upp till 50m². Du får nu ännu snabbare svalka i alla hörn, tack vare fler funktioner, ökad kapacitet och den integrerade wifi-styrningen.
Auratsu Pro Nordic 09 AC fast installerad
Auratsu Pro Nordic 09 optimerar ditt inomhusklimat och ger härlig svalka under varma dagar! Denna luftkonditionering kommer bland annat med smart fjärrkontroll, miljövänligt köldmedium och energiklass A++. Den är även anpassad för Wifi-styrning, finns som tillval.
Kaisai One 09 Fast installerad AC
Kaisai One 09 är en smart AC som optimerar ditt inomhusklimat och ger härlig svalka under varma dagar! Denna luftkonditionering kommer bland annat med Wifi-styrning, smart fjärrkontroll, miljövänligt köldmedium och energiklass A++.

Vi hittar billig AC åt dig 

Är du osäker på vilken luftkonditionering som passar bäst för dig så hjälper vi dig gärna med att välja ut en billig AC med rätt kapacitet som effektivt kyler ner ditt hem under sommaren. Kontakta oss på 0770-777 600, så hjälper vi dig!

Gratis offert
Vill du få förslag på AC till ditt hem? Fyll i vårt offertformulär, så får du en gratis offert.