Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken AC, aircondition & luftkonditionering väljer egentligen alla andra? Vad är de vanligaste lösningen? Vi vet och har sammanställt tips, råd och en lista över populära val.
I artikeln...
AC, aircondition & luftkonditionering för villa
Mest populär AC för lägenhet

Populär AC, aircondition & luftkonditionering

Den vanligaste lösningen för att kyla ner hemmet under sommaren är att köpa en fast installerad AC med tillräckligt hög kapacitet eller med flera innedelar. Bor du i lägenhet är en portabel AC en populär lösning.

Mest populär AC, aircondition & luftkonditionering för villa

För hus och villa är en fast installerad AC med hög kapacitet som kan kyla flera rum eller en hel våning det vanligaste alternativet. För dig som bor stort eller som vill att kylan ska distribueras i många olika rum är det även vanligt att installera flera innedelar som då sprider kylan effektivt.

Fördelar med fast installerad AC

Allt fler väljer att installera en fast AC som luftkonditionering i hemmet och anledningarna är många. Med en fast AC får du mycket kyla för lite energi vilket leder till att driftkostnaderna för AC:n är låga på sikt. Många modeller är idag tystgående och kommer i en snygg design vilket gör att de passar bra in även i sovrummet där de flesta vill ha in kyla under sommaren.

Samsung Cebu 25 Fast installerad AC
Behaglig svalka - Samsung Cebu 25 ger dig en behaglig inomhustemperatur och passar utmärkt för att kyla mindre utrymmen och villor upp till 50m². Du får nu ännu snabbare svalka i alla hörn, tack vare fler funktioner, ökad kapacitet och den integrerade wifi-styrningen.

Mest populär AC för lägenhet

Mest populärt bland de som bor i lägenhet är att köpa en portabel AC. Bor du i lägenhet har du kanske varken utrymme eller plats för ett fast installerat aggregat och då är en portabel AC det allra bästa alternativet. En portabel AC har högre effekt än en fläkt eller luftkylare samtidigt som den är lika portabel och går att placera där du behöver kylan för stunden.

» Populära- och testvinnande portabel AC

Electrolux EXP26U338CW Portabel AC
ChillFlex Pro Portabel AC - Med en portabel luftkonditionering från Electrolux får du sval och frisk temperatur i ditt hem. Perfekt för de varma dagarna när du vill kyla din lägenhet, villa eller kontor snabbt och energieffektivt. Med LED-displayen på produkten ser du tydligt den inställda temperaturen och med den trådlösa fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in temperaturen från avstånd.

Vi hittar populär AC åt dig 

Är du osäker på vilken luftkonditionering som passar bäst för dig så hjälper vi dig gärna med att hitta AC med rätt kapacitet som effektivt kyler ner ditt hem under sommaren. Kontakta oss på 0770-777 600, så hjälper våra säljare dig med förslag på populära modeller!

Gratis offert
Vill du få förslag på AC till ditt hem? Fyll i vårt offertformulär, så får du en gratis offert.