Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Vilken AC, aircondition & luftkonditionering väljer egentligen alla andra? Vad är de vanligaste lösningen? Vi vet och har sammanställt tips, råd och en lista över populära val.
I artikeln...
AC, aircondition & luftkonditionering för villa
Mest populär AC för lägenhet

Populär AC, aircondition & luftkonditionering

Den vanligaste lösningen för att kyla ner hemmet under sommaren är att köpa en fast installerad AC med tillräckligt hög kapacitet eller med flera innedelar. Bor du i lägenhet är en portabel AC en populär lösning.

Mest populär AC, aircondition & luftkonditionering för villa

För hus och villa är en fast installerad AC med hög kapacitet som kan kyla flera rum eller en hel våning det vanligaste alternativet. För dig som bor stort eller som vill att kylan ska distribueras i många olika rum är det även vanligt att installera flera innedelar som då sprider kylan effektivt.

Fördelar med fast installerad AC

Allt fler väljer att installera en fast AC som luftkonditionering i hemmet och anledningarna är många. Med en fast AC får du mycket kyla för lite energi vilket leder till att driftkostnaderna för AC:n är låga på sikt. Många modeller är idag tystgående och kommer i en snygg design vilket gör att de passar bra in även i sovrummet där de flesta vill ha in kyla under sommaren.

Samsung Cebu 25 Fast installerad AC
Behaglig svalka - Samsung Cebu 25 ger dig en behaglig inomhustemperatur och passar utmärkt för att kyla mindre utrymmen och villor upp till 50m². Du får nu ännu snabbare svalka i alla hörn, tack vare fler funktioner, ökad kapacitet och den integrerade wifi-styrningen.

Mest populär AC för lägenhet

Mest populärt bland de som bor i lägenhet är att köpa en portabel AC. Bor du i lägenhet har du kanske varken utrymme eller plats för ett fast installerat aggregat och då är en portabel AC det allra bästa alternativet. En portabel AC har högre effekt än en fläkt eller luftkylare samtidigt som den är lika portabel och går att placera där du behöver kylan för stunden.

• Populära- och testvinnande portabel AC

Electrolux EXP26U338CW Portabel AC
ChillFlex Pro Portabel AC - Med en portabel luftkonditionering från Electrolux får du sval och frisk temperatur i ditt hem. Perfekt för de varma dagarna när du vill kyla din lägenhet, villa eller kontor snabbt och energieffektivt. Med LED-displayen på produkten ser du tydligt den inställda temperaturen och med den trådlösa fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in temperaturen från avstånd.

Vilken AC ska jag välja?

Är du osäker på vilken luftkonditionering som passar bäst för dig så hjälper vi dig gärna med att välja ut en AC som effektivt kyler ner ditt hem under sommaren. Kontakta oss på  0770 - 777 600<eller ta hjälp av sidorna nedan för att ta reda på mer!

Hitta rätt lösning för din luftkonditionering, aircondition och AC 

  • Fast installerad AC är det mest effektiva sättet att få luftkonditionering hemma. Den kan kyla stora ytor och till en låg energiförbrukning.
  • Luftkonditionering utan utedel är ett bra alternativ när du vill ha en effektiv AC men undvika aggregat på utsidan av huset.
  • Portabel luftkonditionering är det bästa alternativet i lägenhet där det är svårt att installera fasta aggregat.
  • Luftkylare är ett miljövänligt alternativ saknar miljöskadligt köldmedium samt har lägre energiförbrukning.