Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken pool väljer egentligen alla andra? Här hittar du våra mest sålda pooler i olika storlekar och form.
I artikeln...
Vilken pool väljer andra?
Våra mest sålda pooler!
De mest populära tillbehör till poolen

Vilken pool är mest populär?

Den mest sålda poolstorleken och mest populära modellen av pool är 4x8 meter och med ett baddjup på ungefär 1,5 meter. Det är ett standardmått som många tycker passar bra för såväl lek som avkoppling.

Vilken storlek och modell som är bäst för dig beror dock på trädgårdens förutsättningar och familjens önskningar. När du väljer pool är det därför viktigt att du utgår från hur du vill kunna använda poolen, hur många som ska kunna bada i den och hur stor yta du har tillgänglig i trädgården.

Våra mest sålda pooler!

Bland våra storfavoriter och bästsäljare hittar du såväl ovanmarkspooler och pooler som är nedgrävda. Bland de nedgrävda poolerna har glasfiberpooler kommit att bli allt mer populära, till stor del tack vare den enkla monteringen och den långa hållbarheten. En bra glasfiberpool håller mycket länge, 80 år och uppåt, och kräver lite underhåll för att hålla sig fin under årens lopp.

Gre Atlantis Rund 19 m³ Poolpaket
Är du ute efter en egen pool att kunna svalka dig i en varm sommardag som du dessutom snabbt kan få på plats? Då är denna ovanmarkspool från Gre perfekt för dig. Atlantis får du en pool som är lika stor och användbar som en nedgrävd pool med skillnaden att du slipper gräva hål i marken.

De mest populära tillbehör till poolen

När det kommer till uppvärmning av poolen är poolvärmepumpen det allra vanligaste alternativet för utomhuspooler idag. En poolvärmepump ger dig upp till 85 % lägre uppvärmningskostnader och trygg värme i poolen för hela säsongen. Vidare är det ett vanligt tillägg att investera i någon form av pooltäckning, för att skydda poolen mot smuts och onödigt värmeläckage och således få en ännu bättre energibesparing.

Ta semester hemma i trädgården eller förläng badsäsongen få lyxig värme i poolen med en värmepump - till låga omkostnader. Hitta din poolvärmepump här, och välj enkelt till installation om du vill slippa göra jobbet själv.
Poolvärmepump - effektiv uppvärmning av pool
Med pooltäckning eller pooltak förlänger du badsäsongen, sparar tid på rengöring och sänker kostnaderna för uppvärmning. Här hittar du prisvärda och högkvalitativa pooltak med lång livslängd, men också enkla och effektiva poolskydd.
/pool-och-spa/pooltak-och-poolskydd/

Pooler till bra pris - för hela familjen och alla trädgårdar 

Vill du köpa pool? Du hittar praktiska poolpaket för hela familjen här:

Pool
Praktiska pooler som passar i olika trädgårdar. Vi erbjuder många olika poolpaket i olika storlekar och prisklasser. Hitta din pooldröm här!
Pool ovan mark
Ovanmarkpooler har blivit omåttligt populära på senare år. Kanske för att det är både enkelt och billigt?