Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Vilken pool väljer egentligen alla andra? Här hittar du våra mest sålda pooler i olika storlekar och form.
I artikeln...
Vilken pool väljer andra?
Våra mest sålda pooler!

Vilken pool är mest populär?

Den mest sålda poolstorleken och mest populära modellen av pool är 4x8 meter och med ett baddjup på ungefär 1,5 meter. Det är ett standardmått som många tycker passar bra för såväl lek som avkoppling. Vilken storlek och modell som är bäst för dig beror dock på trädgårdens förutsättningar och familjens önskningar. När du väljer pool är det därför viktigt att du utgår från hur du vill kunna använda poolen, hur många som ska kunna bada i den och hur stor yta du har tillgänglig i trädgården.

Bland våra storfavoriter och bästsäljare hittar du såväl ovanmarkspooler och pooler som är nedgrävda. Bland de nedgrävda poolerna har glasfiberpooler kommit att bli allt mer populära, till stor del tack vare den enkla monteringen och den långa hållbarheten. En bra glasfiberpool håller mycket länge, 80 år och uppåt, och kräver lite underhåll för att hålla sig fin under årens lopp.

 

Är du ute efter en egen pool att kunna svalka dig i en varm sommardag som du dessutom snabbt kan få på plats? Då är denna ovanmarkspool från Gre perfekt för dig. Atlantis får du en pool som är lika stor och användbar som en nedgrävd pool med skillnaden att du slipper gräva hål i marken.
Gre Atlantis Rund 19 m³ Poolpaket - Storlek: Ø460 x 130 cm - Komplett poolpaket - Enkel att rengöra

 

Mest populära tillbehör till poolen

När det kommer till uppvärmning av poolen är poolvärmepumpen det allra vanligaste alternativet för utomhuspooler idag. En poolvärmepump ger dig upp till 85 % lägre uppvärmningskostnader och trygg värme i poolen för hela säsongen. Vidare är det ett vanligt tillägg att investera i någon form av pooltäckning, för att skydda poolen mot smuts och onödigt värmeläckage och således få en ännu bättre energibesparing.

  • Ta semester hemma i trädgården eller förläng badsäsongen få lyxig värme i poolen med en värmepump - till låga omkostnader. Hitta din poolvärmepump här, och välj enkelt till installation om du vill slippa göra jobbet själv. Poolvärmepump - effektiv uppvärmning av pool 
  • Med pooltäckning eller pooltak förlänger du badsäsongen, sparar tid på rengöring och sänker kostnaderna för uppvärmning. Här hittar du prisvärda och högkvalitativa pooltak med lång livslängd, men också enkla och effektiva poolskydd. Pooltak & poolskydd

Pooler till bra pris - för hela familjen och alla trädgårdar