Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Vilken pool är bäst, för mina förutsättningar och behov? Här guidar vi dig mellan pooler som ger bäst möjlighet till såväl lek som svalka och avkoppling.
I artikeln...
Vilken pool är bäst för mina förutsättningar och behov?
Bäst möjlighet till såväl lek som svalka och avkoppling.
Välj en pool från en välkänd tillverkare

Vilken pool är bäst?

Hur får jag den bästa lösningen när jag köper pool? Den bästa poolen är en pool som har rätt storlek utifrån dina behov och som samtidigt har en så låg energiförbrukning och månadskostnad som möjligt. Helt enkelt en pool som uppfyller era önskningar på ett energismart sätt.

En riktigt bra pool bör därför ha en lång hållbarhet och hålla värmen bra. Det är därför extra viktigt att du väljer rätt uppvärmningskälla och funderar på om du ska täcka poolen, om du vill få en så bra lösning som möjligt. Med pooltäckning och en rätt dimensionerad poolvärmepump får du en komplett pool som ger dig en bra energibesparing under säsongen men som samtidigt ger dig tid över för att verkligen njuta av din nya investering.

Välj poolstorlek efter dina behov och trädgårdens förutsättningar

Alla har vi olika visioner när vi tänker på att ha en egen pool i trädgården. Kanske är du en av dem som vill kunna sitta ner ett fåtal personer och bara njuta av det svalkande vattnet? Eller så har du och familjen en dröm om att kunna vara många som simmar, dyker och leker i poolen samtidigt? Den bästa poolen för dig är därmed rätt dimensionerad efter såväl familjens som trädgårdens förutsättningar. Tips på högkvalitativa poolen i olika storlek och för olika trädgårdar hittar du här:

Välj en pool från en välkänd tillverkare

Idag finns det många pooler på marknaden i många olika prisklasser. En pool är en stor investering och ska hålla länge och samtidigt stå emot mycket yttre påfrestningar. För att få en så bra pool som möjligt kan det därför vara värt att lägga mer pengar på själva inköpet, för att garantera en lång hållbarhet och hög kvalitet. Funderar du på att köpa en glasfiberpool är valet av tillverkare extra viktigt. Idag finns det många billiga alternativ på marknaden som använder plast som inte håller lika länge som de bättre alternativen. En glasfiberpool ska helst bestå av glasfiber och vinylester, för att garantera en så hög vattentäthet och hållbarhet som möjligt.

Så får du en så energismart pool som möjligt

Den bästa poolen är en pool som håller värmen och som sköter sig själv så långt det går. Då får du tid och pengar över till annat, samtidigt som du alltid säkerställer en ren och uppvärmd pool. För att få en energismart pool som kräver lite underhåll är det viktigt att du täcker poolen under de stunder du inte badar i den, samt att du väljer en poolvärmepump för att få en så hög energibesparing som möjligt. När det kommer till rengöring finns det många vägar att gå. En poolrobot rengör poolen automatiskt och många gånger kan du styra rengöringen från din smarta enhet. Det ger en effektiv och automatisk rengöring som många föredrar. Du kan också välja mellan kemikaliefri rengöring eller rengöring med klor.

Är du ute efter en egen pool att kunna svalka dig i en varm sommardag som du dessutom snabbt kan få på plats? Då är denna ovanmarkspool från Gre perfekt för dig. Med Greenland får du en pool som är lika stor och användbar som en nedgrävd pool med skillnaden att du slipper gräva hål i marken.
Gre Greenland Rund 19 m³ Poolpaket - Storlek: Ø460 x 130 cm - Säker användning - Högkvalitativ utrustning