Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken pool ska jag välja om jag är ute efter en billig pool? Här hittar du budgetalternativ som kostar mindre men som självklart håller en hög kvalitet.
I artikeln...
Billig ovanmarkspool
Billig nedgrävd pool
Pooler till bra pris - för hela familjen och alla trädgårdar

Hur får jag en billig pool?

För dig som söker en billig pool är en pool ovan mark det mest ekonomiska alternativet. Självklart finns det även olika prisklasser på nedgrävda pooler men då får du räkna med en högre initial kostnad på grund av det markarbete som krävs vid monteringen.

Billig ovanmarkspool 

En pool ovan mark kräver inget markarbete och blir således en billigare investering. Samtidigt erbjuder en ovanmarkspool ingen värdeökning på tomten till skillnad från en pool som är nedgrävd. Är du ändå ute efter en så billig initial kostnad som möjligt är en ovanmarkspool det bästa alternativet. 

Som med många andra inköp vi gör, hjälper det ofta att välja en pool från ett mindre välkänt varumärke om du vill få ner dina kostnader ytterligare. Mer etablerade tillverkare tar ofta mer betalt för samma kvalitet, så genom att välja ett mindre välkänt varumärke kan du få en pool av lika hög kvalitet men för en mindre kostnad. 

Gre Kea Rund 17 m³ Poolpaket
Är du ute efter en egen pool att kunna svalka dig i en varm sommardag som du dessutom snabbt kan få på plats? Då är denna runda ovanmarkspool från Gre perfekt för dig. Med Kea får du en pool som är lika stor och användbar som en nedgrävd pool med skillnaden att du slipper gräva hål i marken.

Billig nedgrävd pool 

För dig som ändå önskar att ha din pool nedgrävd finns det många alternativ som hjälper dig komma undan så billigt som möjligt. Först och främst handlar det om storleken på poolen, ju större pool desto dyrare blir den att köpa och installera. 

Vidare handlar det mycket om hur du väljer att värma upp och isolera din pool, eftersom uppvärmningen av poolen är den största utgiften efter själva inköpet. Allra störst besparing får du med en poolvärmepump som är rätt dimensionerad för din pool. Med en poolvärmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 85 % jämfört med om du väljer en eldriven poolvärmare. Genom att täcka poolen kan du isolera den från värmeläckage från ytan under de stunder poolen inte används. På så sätt sänker du dina uppvärmningskostnader ytterligare, eftersom poolvärmepumpen inte behöver arbeta på lika hög effekt för att bibehålla din önskade temperatur. 

Pooler till bra pris - för hela familjen och alla trädgårdar 

Vill du köpa pool? Du hittar praktiska poolpaket för hela familjen här:

Pool
Praktiska pooler som passar i olika trädgårdar. Vi erbjuder många olika poolpaket i olika storlekar och prisklasser. Hitta din pooldröm här!
Pool ovan mark
Ovanmarkpooler har blivit omåttligt populära på senare år. Kanske för att det är både enkelt och billigt?