Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Så får du den allra bästa luftvärmepumpen för ditt hem
I artikeln...
Vilken luftvärmepump är bäst?
Testvinnande luftvärmepumpar
Därför är det bättre med flera utedelar

Bäst luftvärmepump

Allra bäst värme- och kylningseffekt får du om du köper en komplett värmepump per våningsplan. Bor du i en mindre villa får du den bästa lösningen genom att välja en luftvärmepump med tillräckligt hög kapacitet.

Trygga och välkända varumärken är ofta en indikator på att luftvärmepumpen är av högsta kvalitet. För dig som vill ha en så fullkomlig lösning som möjligt kan det även vara viktigt att värmepumpen har extra funktioner, så som underhållsvärme, WiFi-styrning eller Artificiell Intelligens. 

Därför är det bäst med flera utedelar 

En luftvärmepump per utrymme är oftast det bästa alternativet. Det ger bäst komfort och du minimerar risken för att alla värmepumpar går sönder samtidigt, när den dagen väl kommer. En värmepump med flera innedelar passar bäst ifall rummen du vill värma ligger nära varandra, men är också ett bättre alternativ om du inte har plats för flera utedelar. 

Värmepumpar som fått bäst i test 

Varje år görs det tester där de värmepumpar som har bäst funktioner och högst effektivitet lyfts fram. Ett sådant test utförs av Polarpumpens expertpanel bestående av teknik- och produktexperter som tillsammans rankar de värmepumpar med högst kvalitet och bäst funktioner. 

Till testet: Luftvärmepumpar som fått bäst i test 

Samsung Nordic Wind-Free™25
Utvecklad för det Nordiska klimatet, värm eller kyl ditt hem med nya Samsung Nordic Wind-Free™25. Denna luftvärmepump hjälper dig att uppnå en behaglig temperatur i ditt hem utan att skapa ett obehagligt, kallt drag. Den skapar ett intelligent inomhusklimat tack vare artificiell intelligens som anpassar sig efter dina behov och skapar goda inomhusförhållanden. Den nya designen gör att Samsung Nordic Wind-Free™25 har en större fläkt, bredare intag och blad vilket gör att den sprider luft snabbare och bredare.
Mitsubishi Electric Ninja FT25
Ninja är värmepumpen som värmer utan att synas. Med Mitsubishi Electric Ninja FT25 får du en effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.