Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vill du ha rent vatten till restaurangen eller kontoret? Idag finns lösningar som passar många typer av professionella lokaler
I artikeln...
Så får du rent vatten till restaurangen - möt Michelin restaurangen Bar Agrikultur
Rent vatten till kontoret
Större lokal? Vattenreningssystemen som klarar riktigt stora vattenbehov!

Vattenrening för professionella lokaler

Stora lokaler som används innebär oftast också att mängder med vatten går år. Ta till exempel restauranger, caféer eller kontor, där vatten används till både disk, kaffe och handtvätt. Det innebär stora volymer vatten som används varje dag vilket naturligtvis innebär att det vattenreningssystem som installeras måste vara anpassat för de behoven.

Med hjälp av större maskiner som klarar av att rena stora volymer av vatten på kort tid kan ni säkerställa rent vatten för hela verksamheten. Resultatet blir friskt och fräscht vatten direkt ur kranarna, vilket innebär godare kaffe, renare glas och disk och friskare vatten att dricka. 

Vattenrening på restauranger och caféer

Restauranger och caféer använder stora mängder vatten till sina verksamheter. Inräknat är också till exempel sjukhus och skolkök. Volymen av rent vatten som måste passera genom vattenledningarna varje dag är näst intill enorm. Vattnet används till ismaskiner, ångugnar, vattenkaraffer, diskmaskin, kaffe och till att laga mat. Vattenkvaliteten påverkar allt i verksamheten, plus den som dricker det. Det finns vattenreningssystem som är anpassade för större och fler ytor och som täcker de behov vilka översträcker den vattenmängd som går åt i ett vanligt hushåll.

Vattenrening på kontor och i mindre affärslokaler

Under en vanlig arbetsdag på ett kontor eller en mindre industri- eller affärslokal går det åt mängder med vatten. Det finns i vattnet som kokas, i vattenglasen bredvid skärmen eller arbetsbänken och på toaletterna. På många platser runt om i landet kan man tyvärr inte lita fullt ut på att vattnet i kranen är helt rent. Som tur är finns det idag en mängd kvalitetssäkrade vattenreningssystem för såväl stora som små lokaler. 

Vattenreningssystem för större lokaler

Polarpumpen tillhandahåller en rad olika vattenreningssystem som är gjorda för att klara av att rena större volymer av vatten. Med tanke på vad innehavare av större lokaler, restauranger, skolkök med flera, faktiskt kan spara i el och vattenkostnader, är det en bra investering. En investering som alltid är bra att göras i förebyggande syfte, hellre än att behöva agera i panik för att det finns utbrott av bakterier i vattnet. Vi har skräddarsydda, trygga lösningar för dig och ditt företag som säkerställer rent dricksvatten fritt från virus och bakterier på en daglig basis.

För den goda smaken och kvalitetens skull
En kompakt lösning för hela din verksamhet - få upp till 7000 liter rent och gott kranvatten varje dag. Obs - vattenrenaren är liten nog för att rymmas under en diskbänk.