Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Att få rent vatten till villan är en relativt enkel process, som enkelt går att anpassa efter hur stort vattenbehov man har.
I artikeln...
Hur vet jag om jag har dåligt vatten hemma?
Hur kan jag rena mitt dricksvatten?
Olika vattenreningslösningar för olika behov och hus

Vattenrening i villa

Äger du en villa som har kommunalt vatten anslutet? Forskning visar att även kommunalt vatten innehåller spår av kemikalier, läkemedelsrester och andra skadliga ämnen.

Vattenkvalitén skiljer sig visserligen åt beroende på var i Sverige man bor, och det är sällan alla har samma problem med vattnet. De flesta problem går dock att förbättra genom en enkel installation av ett vattenreningssystem.

Vattenprov för dig med villa

Har du problem med vattnet hemma? Testa kvaliteten på ditt vatten med hjälp av ett vattenprov som du skickar in till ett ackrediterat laboratorium. Vattenprovet ger dig exakta svar på vad det är som behöver åtgärdas i ditt vatten så att du vet vilka åtgärder du behöver ta. Det finns flera tester att välja bland, men många företag erbjuder olika paketlösningar som tar ett helhetsgrepp om ditt vatten. Titta alltid efter missfärgningar på dricksvattnet och se över klarheten i vattnet. Du bör även smaka på vattnet för att känna efter om det smakar annorlunda eller konstigt. Undersök tvätt och disk, blir det missfärgningar eller avlagringar? Då kan det vara dags för ett vattenprov.

»Testa ditt vatten

Vattenreningslösningar för villor

Syns ej - men gör stor skillnad. Vattenrenare från Bluewater med en reningskapacitet på upp till 7000 liter om dagen. 

Har du tagit ett vattentest och fått svar som indikerar att du har dålig kvalitet på dricksvattnet hemma? Som tur är finns det många olika vattenreningslösningar när du bor i villa. För dig som vill rena allt ditt tappvatten finns det helhetslösningar som innebär att man kopplar på vattenreningssystemet direkt vid vatteninloppet. Är det bara dricksvattnet du vill rena kan du koppla på en vattenrenare under diskbänken som ger dig gott, friskt vatten att dricka, filtrerat och klart!

Överlägsen vattenrening - som ryms under diskbänken
Få upp till 7000 liter rent och säkert vatten direkt ur kranen, varje dag med våra kompakta vattenrenare.

Varför ska jag investera i ett vattenreningssystem?

Att investera i ett vattenreningssystem kommer alltid att löna sig. Du kommer att få valuta för pengarna du spenderar på att rena ditt vatten genom förbättrad och bibehållen hälsa. Det är bättre för miljön och i längden sänker du dina energikostnader, och dessutom är hälsofördelarna ett renat vatten ger närmst intill oslagbara.

» Risker med orent dricksvatten