Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Oavsett vad du har för vatten i sommarstugan idag finns det en vattenrenare som kan hjälpa dig få rent vatten i kranen.
I artikeln...
Vattenrenare för egen brunn
Vattenrenare för kommunalt vatten
Vattenrenare för bräckt vatten

Vattenrening i sommarstuga och fritidshus

Är du i behov av rent vatten till ditt fritidshus? Oavsett om din sommarstuga har egen brunn, kommunalt vatten eller endast har tillgång till bräckt vatten finns det lösningar som hjälper er att få rent dricksvatten till kranen. Lösningen stavas vattenrenare och finns tillgänglig för alla som vill säkerställa ett hälsosamt kranvatten i fritidshuset. Det enda som krävs är tillgång till el.

Vattenrening för sommarstuga med egen brunn

Har man en egen brunn på ägorna är det viktigt att sköta om den på rätt sätt. Du behöver se till att den är geografiskt bra placerad på tomten, att den är väl skyddad från yttre intrång (rost, havsvatten, gödsel och andra föroreningar) och självklart – att det finns en pålitlig vattenrenare som klarar att rena råvattnet. Har du en vattenreningslösning idag kan det också vara värt att undersöka hur gammalt det är med tanke på att inga vattenreningslösningar har livstidslängd. Särskilt inte om grundvattnet är i dåligt skick. Kanske är det dags att byta ut din vattenreningsprodukt?

Vattenrening för sommarstugor med kommunalt vatten

Har du kommunalt vatten i ditt sommarhus? Det betyder inte automatiskt att det är bra vatten. Om ditt fritidshus ligger i ett populärt sommarstugeområde, kan bristen på vatten bli stor, särskilt under sommaren. Råvattnet sinar, vilket innebär högre koncentration av föroreningar. De kommunala vattenverken kan ha mycket svårt att rena detta vatten, därför är det bra att se till att man har extra skydd. Med en egen vattenrenare inkopplad, antingen till vatteninloppet på huset eller under diskbänken, behöver brist på bra vatten aldrig bli en brist. Våra marknadsledande produkter kräver minimalt med underhåll och renar ditt vatten med över 99% effektivitet.

Vattenrening för skärgårdshus och fritidshus med bräckt vatten

Sommarstuga nära kusten eller i skärgården? Nu kan du med enkla medel rena bräckt vatten till drickbart kranvatten. Se mer om innovationen i videon!

Har du tagit ett vattentest och fått svar som indikerar att du har dålig kvalitet på dricksvattnet i ditt skärgårdshus? Som tur är finns det många olika vattenreningslösningar när du äger ett skärgårdshus som använder bräckt vatten. För dig som vill rena allt ditt tappvatten finns det helhetslösningar som innebär att man kopplar på vattenreningssystemet direkt vid vatteninloppet. Det är numera mycket vanligt att äger ett skärgårdshus där behovet av att rena bräckt vatten är mycket stort. Vi har vattenrenaren som förvandlar bräckt vatten till rent och gott vatten. Är det bara dricksvattnet du vill rena kan du koppla på en vattenrenare under diskbänken som ger dig gott, friskt vatten att dricka, trots att råvattnet är bräckt. Filtrerat och klart!

Överlägsen vattenrening- som ryms under diskbänken
Nu kan du få upp till 7000 liter rent vatten direkt i kranen varje dag. En komplett och kompakt lösning för ditt fritidshus!

Vattenprov för ditt fritidshus

Har du problem med vattnet i sommarstugan? Testa kvaliteten på ditt vatten med hjälp av ett vattenprov som du skickar in till ett ackrediterat laboratorium. Vattenprovet ger dig exakta svar på vad det är som behöver åtgärdas i ditt vatten så att du vet vilka åtgärder du behöver ta. Det finns flera tester att välja bland, men många företag erbjuder olika paketlösningar som tar ett helhetsgrepp om ditt vatten. Titta alltid efter missfärgningar på dricksvattnet och se över klarheten i vattnet. Du bör även smaka på vattnet för att känna efter om det smakar annorlunda eller konstigt. Undersök tvätt och disk, blir det missfärgningar eller avlagringar? Då kan det vara dags för ett vattenprov.

» Testa ditt vatten