Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer
fagw-DSC70ES
fagw-DSC70ES

Woods DSC70ES

Artikelnummer: fagw-DSC70ES
 • Max rumsstorlek 280 m²
 • För stor krypgrund & källare
 • Prova på i 30 dagar
 • 1 x Avfuktare Woods DSC70ES

Från 245 kr/månad

Beställningsvara

Beskrivning
Detaljer

Robust avfuktare för stora krypgrunder och källare

Wood’s DSC-70ES är en otroligt kraftfull avfuktare som är särskilt lämpad för stora och uppdelade krypgrunder och källare. Koppla en luftslang till DSC-70ES och du kan leda bort den torra luften till ett annat utrymme än där avfuktaren är placerad. Perfekt för uppdelade krypgrunder eller källare med flera rum! Wood’s DSC-70ES är en helt ny avfuktare som passar stora, kalla och krävande utrymmen.

Wood’s DSC-70ES är en otroligt kraftfull avfuktare, med en maximal kapacitet på 75 liter per dygn! Det gör att den klarar av att avfukta mycket stora och krävande utrymmen. Den är också särskilt lämplig för kalla utrymmen, tack vare den höga kapaciteten ända ner till 0°C. Wood’s DSC-70ES är lätt att ställa in och sänker snabbt och effektivt luftfuktigheten i din krypgrund eller källare. Denna mycket kraftfulla avfuktare är det bästa valet för stora utrymmen som exempelvis krypgrunder.

Wood’s DSC-70ES är utrustad med en pump för automatisk vattenavledning, perfekt då avloppet är placerat en bit bort från avfuktaren. Det innebär också att avfuktaren inte kräver någon tillsyn. Allt du behöver göra är att ställa in önskad luftfuktighet, efter det sköter avfuktaren sig själv! Wood’s DSC-70ES är en kraftfull avfuktare som är mycket lätt att använda. Genom att ansluta en luftslang till avfuktaren kan du dessutom leda bort den torra luften till ett annat närliggande rum eller utrymme.

Wood’s DSC-70ES har en maxkapacitet på otroliga 72 liter per dygn och en automatisk pump för vattenavledningen, perfekt då du inte har ett avlopp i närheten av avfuktaren. Wood’s DSC-70ES är en kraftfull avfuktare som passar för de flesta typer av krypgrunder, källare, byggen eller andra utrymmen upp till 280m2.

Denna kraftfulla avfuktare levereras med en luftslang vilket gör att du kan leda bort den torra luften till ett annat utrymme än där avfuktaren är placerad. DSC-70ES har en hetgasavfrostning som gör att den klarar av att arbeta ner till så låga temperaturer som +1°C, det gör DSC-70ES lämplig även för kalla krypgrunder, byggen eller sommarstugor som inte är uppvärmda på vintern.

Digital kontrollpanel och hygrostat

Wood’s DSC-70ES har en lättanvänd och smidig kontrollpanel som gör det enkelt att ställa in rätt luftfuktighet. Displayen visar både utrymmets aktuella luftfuktighet och ditt inställda värde. Wood’s DSC-70ES är mycket lätt att använda, ställ bara in önskad luftfuktighet på kontrollpanelen – efter det sköter avfuktaren sig själv! DSC-70ES stänger automatiskt av sig när din inställda luftfuktighet är uppnådd och startar automatiskt då luftfuktigheten stiger.

Automatisk vattenpump

Wood’s DSC-70ES har en pump som automatiskt lyfter bort vattnet vid behov, perfekt då du inte har ett avlopp i nära anslutning till avfuktaren. Använder du DSC-70ES i krypgrunden kan du lyfta bort vattnet ut ur krypgrunden, till exempel genom en ventil eller ett hål.

Luftslang

Wood’s DSC-70ES levereras med en 3 meter lång luftslang som ansluts till avfuktarens luftutblås. Det gör att du kan leda bort den torra luften till närliggande rum eller avdelningar. Det gör den perfekt för uppdelade krypgrunder eller källare med flera rum eftersom du nu kan säkerställa att luften cirkuleras ordentligt och att alla utrymmen avfuktas.

Fler fördelar med Woods avfuktare DSC-70ES:

 • Optimal för krypgrund
 • Avfuktar krypgrund, garage och källare
 • Tar bort överflödig fukt och dålig lukt
 • Ger dig en signifikant värmepumpseffekt
 • Wood`s är de mest energieffektiva avfuktarna!
 • 30 dagars öppet köp
 • Automatisk avfrostning och mögelskydd!
 • Upp till 280 kvm
 • För uppdelade krypgrunder och källare
 • Pumpar automatiskt bort kondensvattnet
 • Automatisk omstart efter strömavbrott
 • Avfuktar ner till +1°C
 • Luftslang leder bort den torra luften
 • Effektivt luftfilter
 • Slanganslutning
 • Mycket hög kapacitet

Teknisk Information

Generellt    
Märke Woods
Garanti Registrera din produkt på https://warranty-woods.com/ och få 3 års garanti. Annars 1 års garanti.
Avfuktningsteknik Kondensavfuktare
Förutsättningar    
Yta (Max / Min) 280 / 10*
Arbetsområde (max / min) °C 35 / 0
Avfuktare för:
 • Krypgrund
 • Källare
Extra info *Yta: rekommenderad 10-190 m²
Avfuktning    
Avfuktningskapacitet l/dygn 26*
Tankvolym l Endast slanganslutning
Skyddsklass ip22
Extra info *Avfuktning vid 10ºC & 60% RF 10 liter Avfuktning vid 20ºC & 70% RF 26 liter
Enhet    
Dimensioner höjd mm 480
Dimensioner bredd mm 410
Dimensioner djup mm 620
Vikt kg 35,5
Luftström m³/h 450
Produktrecensioner
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag - fredag 8-17
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

 • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till tomtgräns.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på

Berätta vad du tycker om produkten!

Recensera
Please, wait...