Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
En billig luftvärmepump är rätt dimensionerad
I artikeln...
Hittar billigaste luftvärmepump
Rätt dimensionerad luftvärmepump

Billig luftvärmepump

För dig som söker en billig luftvärmepump finns det många olika lösningar. Störst besparing får du med en luftvärmepump som är rätt dimensionerad för ditt hus. Vidare är luftvärmepumpar från mindre välkända varumärken med färre funktioner oftast billigare än värmepumpar från mer etablerade varumärken.

En billig luftvärmepump är rätt dimensionerad

En luft-luftvärmepump med rätt kapacitet för ditt hushåll är alltid mer kostnadseffektivt. Vilken kapacitet som behövs beror på hur stort ditt hus är, hur planlösningen ser ut samt vilket värmebehov du har.

Så hittar du billigast luftvärmepump

Vi har några tips. när det kommer till att få en så billig luftvärmepump som möjligt.

Välj ett mindre välkänt varumärke

För att få så kostnadseffektiv lösning som möjligt kan du välja mindre välkända varumärken. På Polarpumpen hittar du såväl välkända som mindre kända varumärken, i olika prisklass, så att det finns något som passar alla kunder.

Få full kontroll på din energiförbrukning med WiFi-styrning

Med WiFi-styrning kan du sänka dina uppvärmningskostnader ytterligare i takt med att du kan kontrollera och reglera ditt inomhusklimat oavsett var du befinner dig.

 

Polario Slimline 09
En effektiv luft luftvärmepump där du får mycket för pengarna. Utrustad med SmartSave Mode som effektiviserar energiförbrukningen så att minsta möjliga energi krävs för att hålla ditt sovrum svalt under en hel natts sömn. Luftvärmepumpen ger dig även härlig värme under årets kalla dagar och skapar ett perfekt inomhusklimat. Passar lika bra till huset som till stugan.
Qlima S-4635
Med en Qlima värmepump ser du till att luften hela tiden byts ut och därmed säkerställer du det bästa inomhusklimatet för ditt hem. För att säkerställa en behaglig upplevelse av pumpen har den en ljudnivå ner till 23 dB (A), vilket upplevs som mycket tyst och motsvarar ljudnivån vid normalt viskande. Qlima S-4635 passar för utrymmen upp till 90 m².
Panasonic CZ25ZKE
Smart styrning med inbyggd Wi-Fi för omedelbar uppkoppling, nu med enklare och snabbare installation, och avancerad styrning via smartphone. Kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa. Ger perfekt inneklimat året runt: uppvärmning vid temperaturer ned till -25 °C, och behaglig kylning när vädret har blivit varmare. Dubbla luftflödesklaffar riktar det koncentrerade luftflödet nedåt, för behaglig kylning direkt.