Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
En billig luftvärmepump är rätt dimensionerad
I artikeln...
Hittar billigaste luftvärmepump
Rätt dimensionerad luftvärmepump

Billig luftvärmepump

För dig som söker en billig luftvärmepump finns det många olika lösningar. Störst besparing får du med en luftvärmepump som är rätt dimensionerad för ditt hus. Vidare är luftvärmepumpar från mindre välkända varumärken med färre funktioner oftast billigare än värmepumpar från mer etablerade varumärken.

En billig luftvärmepump är rätt dimensionerad

En luft-luftvärmepump med rätt kapacitet för ditt hushåll är alltid mer kostnadseffektivt. Vilken kapacitet som behövs beror på hur stort ditt hus är, hur planlösningen ser ut samt vilket värmebehov du har.

Så hittar du billigast luftvärmepump

Vi har några tips. när det kommer till att få en så billig luftvärmepump som möjligt.

Välj ett mindre välkänt varumärke

För att få så kostnadseffektiv lösning som möjligt kan du välja mindre välkända varumärken. På Polarpumpen hittar du såväl välkända som mindre kända varumärken, i olika prisklass, så att det finns något som passar alla kunder.

Få full kontroll på din energiförbrukning med WiFi-styrning

Med WiFi-styrning kan du sänka dina uppvärmningskostnader ytterligare i takt med att du kan kontrollera och reglera ditt inomhusklimat oavsett var du befinner dig.

Polario Slimline 09
En effektiv luft luftvärmepump där du får mycket för pengarna. Utrustad med SmartSave Mode som effektiviserar energiförbrukningen så att minsta möjliga energi krävs för att hålla ditt sovrum svalt under en hel natts sömn. Luftvärmepumpen ger dig även härlig värme under årets kalla dagar och skapar ett perfekt inomhusklimat. Passar lika bra till huset som till stugan.
Fujitsu 09 KM Slim
Speciellt tillverkad för att klara av vårt nordiska klimat och har en imponerande hög värmekapacitet som klarar av att ge värme, trots utomhustemperaturer ända ner till -30°C. Vid temperaturer på -25 ger Fujitsu KM nästan 3 kW värme. Genom ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostnings-kriterier kan du dessutom förbättra energieffektiviteten ytterligare och minska på dina energikostnader.
Kaisai Pro+
Det senaste tillskottet i Kaisai-familljen är Pro+ som är en väggmonterad värmepump i en modern och stilren design. Kaisai Pro+ är en värmepump som är idealisk för vårt nordiska klimat då den effektivt värmer upp rum inom ett brett temperaturområde. Kaisai Pro+ är dessutom en mycket tystgående värmepump, samt utrustad med sleep-funktion, och kan därför med fördel placeras i sovrummet utan att störa din sömn.