Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken luftvärmepump väljer andra i samma situation?
I artikeln...
Populära luftvärmepumpar för villa
Installera flera utedelar - en vanlig lösning
Vilken luftvärmepump ska jag välja?

Populär luftvärmepump

För större villor är den vanligaste lösningen att köpa flera kompletta system. Bor du mindre är en vanlig lösning att köpa en komplett luftvärmepump med tillräckligt hög kapacitet för dina behov.

Mest populär luftvärmepump för villa

För hus och villa är en luftvärmepump med hög kapacitet som kan värma ett större område det vanligaste alternativet. För dig som vill att värmen ska distribueras i många rum eller till flera våningar är det vanligt att installera flera kompletta system.

Fördelar med att installera flera utedelar

Allt fler väljer idag att komplettera sin luftvärmepump med ett extra system, så att de har två aggregat installerade. På så sätt ökar du din energibesparing som blir högre eftersom luftvärmepumparna kompletterar varandra och inte behöver arbeta på full kapacitet.

Vilken luft-luftvärmepump ska jag välja?

Är du osäker på vilken luftvärmepump som passar bäst för dig så hjälper vi dig gärna med att välja ut den lösning som kommer passa bäst för ditt hushåll och dess förutsättningar. Kontakta oss per telefon eller via mail för att ta reda på mer.

Mitsubishi Electric Hero 2.0 LN25
Luftvärmepumparnas hjälte - Mitsubishi Electric LN25 HERO, finns här för att hjälpa dig med hemmets komfort. HERO kommer nu i en uppdaterad version, HERO 2.0 ger dig effektiv värme när du behöver det, och svalkande kyla till låga omkostnader under sommaren. Fullproppad med smarta funktioner i en snygg design, gör Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0 till en riktig vardagshjälte.
Samsung Nordic Wind-Free 25
Samsung Nordic Wind-Free™25 Luftvärmepump - Utvecklad för det Nordiska klimatet, värm eller kyl ditt hem med nya Samsung Nordic Wind-Free™25. Denna luftvärmepump hjälper dig att uppnå en behaglig temperatur i ditt hem utan att skapa ett obehagligt, kallt drag. Den skapar ett intelligent inomhusklimat tack vare artificiell intelligens som anpassar sig efter dina behov och skapar goda inomhusförhållanden.