Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Vilken luftvärmepump väljer andra i samma situation?
I artikeln...
Populära luftvärmepumpar för villa
Installera flera utedelar - en vanlig lösning
Vilken luftvärmepump ska jag välja?

Populär luftvärmepump

För större villor är den vanligaste lösningen att köpa flera kompletta system. Bor du mindre är en vanlig lösning att köpa en komplett luftvärmepump med tillräckligt hög kapacitet för dina behov.

Mest populär luftvärmepump för villa

För hus och villa är en luftvärmepump med hög kapacitet som kan värma ett större område det vanligaste alternativet. För dig som vill att värmen ska distribueras i många rum eller till flera våningar är det vanligt att installera flera kompletta system.

Fördelar med att installera flera utedelar

Allt fler väljer idag att komplettera sin luftvärmepump med ett extra system, så att de har två aggregat installerade. På så sätt ökar du din energibesparing som blir högre eftersom luftvärmepumparna kompletterar varandra och inte behöver arbeta på full kapacitet.

Vilken luft-luftvärmepump ska jag välja?

Är du osäker på vilken luftvärmepump som passar bäst för dig så hjälper vi dig gärna med att välja ut den lösning som kommer passa bäst för ditt hushåll och dess förutsättningar. Kontakta oss per telefon eller via mail för att ta reda på mer.

Daikin SX25-R
En effektiv luft-luftvärmepump anpassad för det svenska klimatet. Daikin SXR är en liten och smidig luftvärmepump som får plats ovanför en dörr. Luft-luftvärmepumpen är perfekt att installera i exempelvis en hall då luftflödet har en extra lång kastlängd, vilket gör att värmen sprider sig i hela huset.
Fujitsu 09 KM Slim
Speciellt tillverkad för att klara av vårt nordiska klimat och har en imponerande hög värmekapacitet som klarar av att ge värme, trots utomhustemperaturer ända ner till -30°C. Vid temperaturer på -25 ger Fujitsu KM nästan 3 kW värme. Genom ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostnings-kriterier kan du dessutom förbättra energieffektiviteten ytterligare och minska på dina energikostnader.