Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Kalkyl luft-vattenvärmepump

När man funderar på att köpa en luft-vattenvärmepump är det vanligt att man gör en kalkyl. Hur mycket kommer det att kosta, hur stor besparing kan jag göra, hur lång blir återbetalningstiden.

Kalkyl för olika områden

Som en hjälp har vi tagit fram kalkyler för olika områden i Sverige, där du kan få veta allt från hur mycket man kan spara till hur lång återbetalningstiden kan bli.

Vårt hus

Huset är på 130 m². Årsförbrukning för värme och tappvatten är på 22 000 kWh, fördelat på 18 000 respektive 4 000. Huset värms med radiatorer till en temperatur på 20 °C.

Vill du ha en kalkyl på ditt hus?

Våra säljare kan hjälpa dig att ta fram en kalkyl på ditt hus. Ring dem på 0770-777600 eller fyll i vårt kontaktformulär nedan. Berätta gärna för våra säljare exakt vad du är ute efter (kalkyl på luft-vattenvärmepump) och ange uppgifter om husstorlek och nuvarande uppvärmning, så kommer de kunna hjälpa dig bättre.

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Beräkningar för luft-vattenvärmepump

Missa inte heller våra sidor med beräkningar för luft-vattenvärmepump. Här kan du fördjupa dig lite extra i varje ämne och även jämföra resultaten för de olika områdena.