Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Kampanj på värme och VVS

Här hittar du alla erbjudanden på värmepumpsberedare. Du hittar prissänkta produkter, men också information om aktuella kampanjer.

Få pengar över med kampanj

Passa på att köpa din värmepumpsberedare eller varmvattenberedare till kampanjpris. Genom att utnyttja ett erbjudande får du lite mer för samma pengar. En värmepumpsberedare eller varmvattenvärmepump är det perfekta alternativet för dig som bara behöver varmt tappvatten och värmer huset på annat sätt. Du får en maskin som är utvecklad för att just ge energisnål uppvärmning av tappvattnet.

Ekonomiskt varmvatten på rea

Med en värmepumpsberedare kan du sänka omkostnaderna för ditt tappvarmvatten. Genom att värmepumpsberedaren fungerar som en vanlig värmepump och kan utvinna energi från exempelvis luft, kan du sänka din energiförbrukning markant.

Passar hus med direktverkande el

I ett hus med direktverkande el är det vanligt att installera en luft-luftvärmepump för att få ned omkostnaderna för uppvärmningen. Men till skillnad från de övriga värmepumparna, ger luft-luftvärmepumpen inget tappvarmvatten. En värmepumpsberedare är den perfekta lösningen! Värmepumpsberedaren är speciellt utvecklad för att endast värma tappvarmvatten. Det innebär att den är betydligt billigare än en värmepump, som dessutom ska ge värme till det vattenburna systemet. Du får helt enkelt exakt det du behöver, utan att betala extra för funktioner du inte behöver.

Värmepumpsberedare eller varmvattenberedare?

Är du osäker på om du ska välja en värmepumpsberedare eller en varmvattenberedare till din bostad? I vår kunskapsbank hittar du matnyttig information som kan vara bra att ha både innan och efter du köpt till produkt.

» Kunskapsbanken för värme & VVS

Köp din varmvattenberedare till ett lägre pris här. På Polarpumpen letar vi ständigt efter nya produkter att erbjuda på rea. När vi får en bra deal, får du som kund en bra deal!

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!