Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken varmvattenberedare

Vi på Polarpumpen strävar alltid att erbjuda dig som kund riktiga kvalitetsmärken. Därför väljer vi alltid våra varumärken med stor omsorg. Som kund, kan du känna dig trygg med att du får bra kvalitet, när du väljer att handla din varmvattenberedare hos oss.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av varmvattenberedare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

NIBE

NIBE är mycket välkända för sina värmepumpar, som håller en mycket hög standard. De tillverkar också mycket bra varmvattenberedare och erbjuder både varmvattenvärmepumpar, ackumulatortankar och arbetstankar i sitt breda och praktiska sortiment.

Hitta Nibe varmvattenberedare här

Bosch

Som en av Europas största tillverkare av värmeprodukter är Bosch en tillverkare att lita på. De elektriska varmvattenberedarna från Bosch passar för dig med direktverkande el som uppvärmning då de värmer ditt vatten med en elpatron.

Hitta Bosch varmvattenberedare här

Tesy

Tesy är ett innovativt och lösningsorienterad företag med fokus på att skapa värmelösningar för hem och privatpersoner. I enlighet med direktiv utfärdade av EU har Tesy utvecklat en rad olika varmvattenberedare med olika kapacitet.

Hitta Tesy varmvattenberedare här

Indol

Med miljontals sålda enheter världen över är Indol en välkänd och omtyckt tillverkare av värmepumpsberedare sedan början på 2000-talet. Med en värmepumpsberedare från Indol sparar du såväl energi som pengar tack vare den energieffektiva designen.

Hitta Indol värmepumpsberedare här

Clivet

Söker du en värmepumpsberedare som levererar lika mycket energieffektivitet som komfort? Clivet utvecklar energibesparande värmepumpsberedare och har sedan starten i 1989 kommit att bli en ledande aktör i området inom Europa.

Hitta Clivet värmepumpsberedare här

Sunwind

Sunwind erbjuder olika lösningar för att kunna ge samma komfort till ens stuga och sommarhus som man har hemma. Hos Sunwind hittar du effektiva gasolvarmvattenberedare för just detta ändamål.

Hitta Sunwinds varmvattenberedare här

Austriaemail

Austria Email är ett av Europas ledande företag på varmvattenberedare. I vårt sortiment hittar du en praktisk varmvattenvärmepump från Austria Email.

Hitta Austriaemail värmepumpsberedare här