Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Woods SW38FX-SILENT

fagw-SW38FX-SIL
fagw-SW38FX-SIL

Woods SW38FX-SILENT

Artikelnummer: fagw-SW38FX-SIL
 • Max rumsstorlek 140 m²
 • För källare, torkrum & garage
 • Prova på i 30 dagar
 • 1 x Avfuktare Woods SW38FX-SILENT

Från 178 kr/månad

Beställningsvara

Beskrivning
Detaljer

Sveriges mest sålda avfuktare

Woods SW38FX-SILENT kan både avfukta källaren och torka tvätten - inte konstigt att Woods är den mest sålda avfuktaren på den svenska marknaden. Woods avfuktare finns i fler än 500 000 hus, där de skyddar mot fukt och mögel.

Woods är bäst i test

Woods är Sveriges mest köpta avfuktare och ligger på topp i flera oberoende “Bäst i Test”- tester från bland annat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. I Woods SW38FX-SILENT har Woods fokuserat mycket på sin tekniska utveckling och resultatet är en omåttligt populär avfuktare som tillhör Sveriges mest sålda. Woods avfuktare har en överlägset snabbast torktid och bäst energieffektivitet

bäst i test

Nya SW - utvecklad och tillverkad i Sverige

Woods förbättrar ständigt sina avfuktare och SW38FX-SILENT är den del av Woods senaste produktutveckling. Den har både utvecklat och tillverkats i Sverige, vilket är en del av Woods satsning på miljön - Eco-friendly. Samtidigt levererar den en hög effekt med kondensavfuktartekniken, och som bieffekt får du även en signifikant värmepumpseffekt.

Extra tyst avfuktare

Denna avfuktare är speciellt utvecklad för att arbeta tystare än de andra SW-modellerna. Ljudet på denna avfuktare ligger på en ljudnivå på ynka 35-54 dB.

Var behöver du avfuktning just nu?

Med Woods SW38FX-SILENT får du flexibel avfuktning. Avfuktaren har robusta hjul undertill, vilket gör att du enkelt kan flytta den dit där den behövs för stunden. Du väljer själv om du vill ansluta en slang, för direktavledning till avloppet, eller tömma den rymliga vattenbehållaren på 11,4 liter vid behov. Naturligtvis stänger maskinen av sig automatiskt när vattenbehållaren är full.

Luftrening på köpet med SW38FX-SILENT

Du får även luftrening med Woods SW38FX-SILENT. Det unika filtersystemet SMF är ett antimögelfilter, som tillverkas i Sverige. Detta filter renar luften från mögelsporer, damm och andra partiklar, som kan hamna i luften exempelvis när du torkar din tvätt. Det är skyddet mot damm som gör att Woods vågar lämna hela 6 års garanti på avfuktaren, mot att du byter luftfilter en gång om året!

Perfekt i källare upp till 140m²

Woods SW38FX-SILENT är det optimala valet för källaren, där den skyddar mot fukt och mögel och dessutom tar bort dålig lukt. Avfuktaren passar också i liknande utrymmen såsom torkrum och garage. Avfuktaren har ett max arbetsområde på 140m² men rekommenderas att användas på en yta på 10-84m², för bästa resultat.

30 dagars prova på!

På den här produkten kan vi erbjuda 30 dagar prova på, så att du kan vara trygg med ditt köp, och helt säker på att den modell som du har valt passar till ditt utrymme.

30 dagar-woods

Många fördelar för miljön

Woods SW38FX-SILENT är utvecklad med miljötänk i fokus. Den är tillverkad i Sverige av återvinningsbart och miljövänlig stål. Den är driftssäker, har lång livslängd, en låg energiförbrukning och I-EcoDefost ett helt nytt intelligent avfrostningssystem. Den använder dessutom ett nytt miljövänligt köldmedium. Det är det som Woods kallar Eco-Friendly.

Fler fördelar med Woods SW38FX-SILENT

 • Slipp överflödig fukt och dålig lukt
 • Effektiv luftrening
 • I-EcoDefost med intelligent avfrostning
 • Chassi av återvinningsbart stål
 • Robusta hjul gör att den är lätt att flytta
 • Automatisk avfrostning
 • Mögelskydd

Teknisk Information

Generellt    
Märke Woods
Produkttyp Avfuktare
Garanti Upp till 6 års garanti (under förutsättning att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-woods.com/)
Avfuktningsteknik Olika avfuktningsteknik har olika fördelar och nackdelar. De passar olika bra i olika utrymmen.
Läs mer
Kondensavfuktare
Förutsättningar    
Yta (Max / Min) 140 / 10*
Arbetsområde (max / min) Lägsta och högsta temperatur då avfuktaren kan användas.
°C 35 / 2
Avfuktare för:
 • Boyta
 • Källare
 • Tvättstuga
 • Garage
Extra info *Yta: rekommenderad 10-84 m²
Avfuktning    
Avfuktningskapacitet Hur många liter vatten avfuktaren kan avfukta varje dygn. Har du mycket fukt, kan du behöva en avfuktare med en högre kapacitet.
l/dygn 19*
Tankvolym l 11,4
Skyddsklass ip21
Extra info *Avfuktning vid 20ºC & 70% RF 11 liter Avfuktning vid 30ºC & 80% RF 19 liter
Enhet    
Dimensioner höjd mm 527
Dimensioner bredd mm 345
Dimensioner djup mm 495
Vikt kg 21,5
Ljudtrycksnivå dB(a) 35-54
Luftström m³/h 185-333
El    
Extra information el Effekt vid 20ºC & 70% RF 320 W Effekt vid 30ºC & 80% RF 425 W
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

 • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till tomtgräns.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på