Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Luftavfuktare

Behåll fuktbalansen i din inomhusluft på en bra nivå och minska risken för fukt- och mögelskador med en avfuktare. Polarpumpen erbjuder effektiva luftavfuktare av hög kvalitet.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi luftavfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av luftavfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Arctus Nordic

Arctus Nordic erbjuder moderna och energieffektiva luftavfuktare som är särskilt utvecklade för att passa vårt hårda nordiska klimat. På Polarpumpen hittar du ett brett utbud av luftavfuktare från Arctus Nordic, som hjälper dig att förebygga fuktskador och problem med mikroorganismer snabbt och enkelt.

Hitta luftavfuktare från Arctus Nordic här

EchoDry

EchoDry är ett företag som är specialister på luftavfuktare för tvättstugor, källare, sommarstugor, båtar, husvagnar, krypgrunder, förråd och garage. Med deras sorptionsavfuktare kan du på ett effektivt sätt få hjälp med att ta bort fukt på ett miljövänligt sätt.

Hitta luftavfuktare från EchoDry här

Innova

Innovas luftavfuktare hjälper dig att hålla fukt och mögel borta från din källare, tvättstuga eller badrum. Hitta den som passar dig och ditt hus bäst. Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar, AC & avfuktare med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Hitta luftavfuktare från Innova här

Meaco

Meaco erbjuder högkvalitativa luftavfuktare som klarar av även de kallaste och mest våta utrymmena tack vare den inbyggda sorptionstekniken. På Polarpumpen erbjuder vi luftavfuktare från Meaco som hjälper dig avfukta din källare, förrådet, garaget, eller husvagnen. Samtliga produkter från Meaco garanterar hög kvalitet och en prestanda som är marknadsledande.

Hitta luftavfuktare från Meaco här

Woods

I Woods sortiment hittar du luftavfuktare för exempelvis källare, krypgrund, tvättrum. Med en effektiv luftavfuktare från Woods slipper du oroa dig för att fukt och för hög luftfuktighet ska ställa till med problem i huset. Woods började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Hitta luftavfuktare från Woods här