Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare
Meaco DD8LZ Avfuktare

Meaco
DD8LZ Avfuktare

Avfuktar upp till 100 m²
Optimal för källare, krypgrund & tvättstuga
Sorptionsteknik
5 495 kr
Meaco DD8LZ Avfuktare

DD8LZ Avfuktare

5 495 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Meaco DD8LZ är en sorptionsavfuktare med många smarta funktioner och är otroligt energisnål. Den är känd för att ha vunnit flera olika tester. DD8LZ passar utmärkt i nästan vilken miljö som helst exempelvis garage, förråd, vind, krypgrunder, båtar, husvagnar, husbilar. Tack vare den låga ljudnivån passar den också bra i bostäder, tvättstugor, torkrum, dusch- och badrum.
Digital display
Eftersom DD8LZ är en sorptionsavfuktare fungerar den även i lägre temperaturer ned till 0°C. DD8LZ har en digital display som hjälper dig att enkelt läsa av vilken temperatur och fuktighetsnivån i rummet. Du kan även välja mellan fuktighetsnivåer, styra timern och kontrollera luftflödet.

Funktion för torka tvätt
Visste du att den vanligaste orsaken till att få fuktskador är att du torkar dina kläder inomhus? Fukten från kläderna avdunstar och kondensen från kläderna fastnar på väggarna och skapar fuktskador. DD8LZ har en smart funktion som heter Laundry+. Den funktionen är skapad för att ge den bästa effekten i en tvättstuga eller andra tork utrymmen. Den är gjord för att hjälpa dig att motverka fuktskador i dina våtutrymmen.

Kraftfull och effektiv
DD8LZ har en extra kraftfull fläkt. Detta gör att den tar bort fukten från luften på ett snabbare och effektivare sätt. Den har även ett smart spjäll som styr luftflödet så att det inte bara blåser uppåt, det blåser även åt sidorna. En vanlig luftavfuktare slutar att arbeta när fukten är borta i rummet men DD8LZ känner av fukten i hela rummet och anpassar sig efter vart fukten finns. Detta gör den med det smarta sensorsystem som den har. Detta gör att den är otroligt energisnål samtidigt som den är otroligt effektiv.

Start och stoppfunktioner
DD8LZ har flera olika smarta funktioner. Den har en timerfunktion som är väldigt smart där du enkelt kan ställa in den så den går igång när du vill under dygnet. Du kan ställa in den så att den är tyst medans du eller dina barn ska somna men fortsätter så fort ni alla har somnat.

Fler funktioner
DD8LZ är utrustad för att hjälpa dig om du skulle göra ett misstag. Ofta sätter du din avfuktare på lägsta nivå och går därifrån. Man kopplar ofta sin avfuktare till en slang så att vattnet kontinuerligt kan rinna ut. Men vad skulle hända om temperaturen plötsligt ökar och fukten i luften ökar? DD8LZ känner av dessa förändringar och ändrar inställningar direkt. Meaco Control 20+ fungerar så att om fukten i luften skulle öka med mer än 20% över den inställning som du har valt, märker den att det är dags att öka hastigheten och gör detta automatisk. Den håller rätt hastighet och riktar fläktarna åt rätt håll tills läget är under kontroll igen. Efter det går den tillbaka till den inställning som den startade på.

Energisnål
Med funktionen Meaco Control Logic låter den dig torka luften utan att använda för mycket energi. När du har denna funktionen igång övervakar din avfuktare luftfuktigheten i rummet och väljer rätt nivå åt dig. När den har uppnått den nivå som du vill ha stänger den av sig själv. På så sätt sparar du pengar och det hjälper dig även att öka livslängden på din avfuktare.

Fler fördelar
- Kapacitet 8 liter/24h vid temperaturer ner till 0°C
- Vattentank 3 liter
- Kan dräneras via slang som medföljer
- Kan användas i frost men vattnet får inte frysa.

Egenskaper
Generellt
- 2 års garanti

Dokument

Teknisk information

VarumärkeMeaco
Art.Nr.DD8LZ
FärgVit
AnslutningStickpropp
TypLuftavfuktare
Luftflöde150 m3/h
Spänning230 V
Avfuktningseffekt8
Djup200 mm
Höjd548 mm
HEPA-filterJa
IP-KlassningIP21
Max Rumstorlek100 m2
Ljudnivå50 dBa
Effekt660 W
FjärrkontrollNej
Antal Hastigheter3
TimerfunktionJa
Vikt7,8 kg
Bredd358 mm
WiFiNej
Volym3 l
EAN-nr5060409600091