Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Polario MP16 Avfuktare
Polario MP16 Avfuktare
Polario MP16 Avfuktare
Polario MP16 Avfuktare

Polario
MP16 Avfuktare

Luftreningsfunktion
Avfuktar upp till 44 m ²
3 liter vattentank
1 699 kr

Se priset!

Polario MP16 Avfuktare

MP16 Avfuktare

1 699 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

För höga fuktnivåer i hemmet kan det leda till mögel och röta, vilket varken är bra för ens bostad eller hälsa. En avfuktare jobbar i förebyggande syfte och säkerställer ett hälsosammare inomhusklimat när den skyddar mot för höga fuktnivåer för att det aldrig ska behöva gå så långt som till mögel och röta. Med MP 16 får man en avfuktare men också en luftrenare tack vare det inbyggda HEPA-filtret.
Luftreningsfunktion
Med det inbyggda HEPA-filtret som kommer i avfuktarna får man även renare luft vid användning av sin avfuktare. Ett HEPA-filter är ett filter som tar bort 99,95% eller mer av partiklarna, inklusive pollen och dammkvalster, som finns i luften.

Avfuktar upp till 44 m2
Avfuktaren har en 3-liters vattentank och en avfuktningskapacitet på 16 liter per dygn och avfuktar en maximalt en rumsyta upp till 44 m2. Polario MP 16 har en låg ljudnivå och gör sitt jobb och avfuktar det utrymme du behöver, utan att störa dig i onödan.

Stilren design och smarta funktioner
Polario MP 16 kommer i en stilren och diskret design för att enkelt kunna smälta in i hemmet, samtidigt som den är liten och kompakt för att man ska kunna flytta runt den efter behov. Avfuktaren har flera smarta funktioner och exempelvis kontrollerar den automatiskt rumsfuktigheten utifrån rumstemperatur, vilket hämmar bakterietillväxt. Dessutom har den automatisk omstart, vilket innebär att om enheten oväntat stängs av på grund av strömavbrott, startar den automatiskt om med samma funktionsinställning när strömmen sedan återupptas.

Miljövänligt köldmedium
Polarios avfuktare använder sig utav det miljövänligare köldmediumet R290. Köldmediet kännetecknas både av en hög energieffektivitet samtidigt som det har en mindre påverkan på klimatet än traditionella köldmedium.

Fler fördelar
- 3 fläktlägen
- Låg ljudnivå
- Inbyggt HEPA-filter
- Automatisk omstart
- Miljövänligt köldmedium R290

Dokument

Teknisk information

VarumärkePolario
Art.Nr.fap-mp16
Passar tillBadrum, Boyta, Källare, Tvättstuga
EgenskaperMed luftrening
TypPortabel
SortPortabel
Luftflöde74/122/150 m3/h
Spänning240 V
Yta att avfukta2-44 m2
Avfuktningseffekt16
Djup245 mm
Höjd510 mm
Max Rumstorlek44 m2
Köldmedium TypR290
Ljudnivå41/43/46 dBa
Tankvolym3 l
Vikt14 kg
Bredd350 mm