Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Polario MP50 Avfuktare
Polario MP50 Avfuktare
Polario MP50 Avfuktare
Polario MP50 Avfuktare

Polario
MP50 Avfuktare

Timer
Avfuktar upp till 116 m ²
6 liter vattentank
1 290 kr

Se priset!

Polario MP50 Avfuktare

MP50 Avfuktare

1 290 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

För höga fuktnivåer i hemmet kan det leda till mögel och röta, vilket varken är bra för ens bostad eller hälsa. En avfuktare jobbar i förebyggande syfte och säkerställer ett hälsosammare inomhusklimat när den skyddar mot för höga fuktnivåer för att det aldrig ska behöva gå så långt som till mögel och röta. Med MP50 får du en effektiv avfuktare.
Avfuktar upp till 116 m2
Avfuktaren har en 6-liters vattentank och en avfuktningskapacitet på 50 liter per dygn och avfuktar en maximalt en rumsyta upp till 116 m2. Polario MP50 har en låg ljudnivå och gör sitt jobb och avfuktar det utrymme du behöver, utan att störa dig i onödan.

Smarta funktioner
MP50 kommer i en stilren och diskret design för att enkelt kunna smälta in i hemmet, samtidigt som den är liten och kompakt för att man ska kunna flytta runt den efter behov. Avfuktaren har flera smarta funktioner som exempelvis automatisk avstängning. För att förhindra översvämning har den en automatisk avstängning vilket gör att den stängs av när vattenbehållaren är full.

Automatisk avfrostning
Modellen kommer även med en automatisk avfrostningsfunktion vilket gör att de går bra att använda i miljöer med låg temperatur. Utöver avfrostningfunktion finns det även en timer så man kan ställa in sin avfuktare för att sättas på och stängas av när som helst. Avfuktaren kontrollerar även automatiskt rumsfuktigheten utifrån rumstemperatur, vilket hämmar bakterietillväxt.

Miljövänligt köldmedium
Polarios avfuktare använder sig utav det miljövänligare köldmediumet R290. Köldmediet kännetecknas både av en hög energieffektivitet samtidigt som det har en mindre påverkan på klimatet än traditionella köldmedium.

Fler fördelar
- 2 fläktlägen
- Låg ljudnivå
- Automatisk avstängning
- Miljövänligt köldmedium R290
- Timer

Dokument

Teknisk information

VarumärkePolario
Art.Nr.fap-mp50
Passar tillBadrum, Boyta, Källare, Tvättstuga
TypPortabel
SortPortabel
Luftflöde319/353 m3/h
Spänning240 V
Yta att avfukta5-116 m2
Avfuktningseffekt50
Djup282 mm
Höjd616 mm
Max Rumstorlek101 m2
Köldmedium TypR290
Ljudnivå59 dBa
Tankvolym6 l
Vikt19 kg
Bredd392 mm