Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Wood's KD39FM Avfuktare
Wood's KD39FM Avfuktare
Wood's KD39FM Avfuktare
Wood's KD39FM Avfuktare
Wood's KD39FM Avfuktare
Wood's KD39FM Avfuktare

Wood's
KD39FM Avfuktare

Max rumsstorlek 160 m²
Optimal för källare, tvättstuga & garage
Prova på i 30 dagar
4 895 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Den nya KD-serien från Wood’s är en snabb och effektiv lösning för att förebygga fukt och mögel. KD39FM är en robust avfuktare som hjälper dig att hålla rätt fuktighet, optimal för den medelstora källaren eller tvättstugan upp till 160 m². Du slipper krånglig installation - allt du behöver göra är att sätta i kontakten och ställa in luftfuktigheten.
Wood’s avfuktare - Bäst i test
Wood’s är Sveriges mest köpta avfuktare och ligger på topp i flera oberoende “Bäst i Test”- tester från bland annat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Med sin höga kapacitet och driftsäkerhet så nyttjas avfuktarna idag av fler än 600 000 hushåll för att förebygga mögel och fuktskador. Wood’s är en avfuktare med överlägset snabbast torktid och bäst energieffektivitet.

Förebygg mögel i din källare, garage eller tvättstuga
I en kall källare kan det lätt uppstå fukt och mögel, speciellt i vårt nordiska klimat. Med Wood’s KD39FM får du en pålitlig avfuktning med god avfuktningskapacitet som fungerar ner till +2 °C och upp till 35 °C. KD-modellerna har också ett nytt avfrostningssystem i-EcoDefrost som gynnar avfuktningen och gör att avfrostningen blir snabbare och mer effektiv. Vattnet som finns i luften kondenseras bort och frigör värmeenergi, vilket också ger en värmepumpseffekt när avfuktaren blåser ut ren och torr luft och blir en stor fördel om du vill torka tvätt, ved eller kläder.

Avfuktar ett utrymme upp till 160 m²
KD39FM kan avfukta en yta på upp till 160 m², men rekommenderas att användas på en yta 10-84 m² för bästa resultat.

Enkel och smidig att förflytta
KD39FM är utrustad med hjul och infällda handtag som gör att du enkelt kan förflytta den dit du behöver den som mest.

Välj mellan tank och slang
Du kan själv välja om du vill ansluta en slang, för direktavledning av vattnet till avloppet, eller tömma den rymliga vattenbehållaren på 11,4 liter vid behov. Naturligtvis stänger maskinen av sig automatiskt när vattenbehållaren är full.

Luftrenande med unikt filtersystem
KD-modellerna har ett unikt filtersystem som kallas SMF. Det är ett antimögelfilter, vilket innebär att samtidigt som KD39FM avfuktar din källare kan den också rena luften från mögel, damm och andra skadliga partiklar. Tack vare detta skyddande filter vågar Wood’s lämna 6 års garanti och det enda du behöver göra är att byta filter en gång om året och registrera din avfuktare hos Wood’s.30 dagars prova på!
På den här produkten kan vi erbjuda 30 dagar prova på, så att du kan vara trygg med ditt köp, och helt säker på att den modell som du har valt passar till ditt utrymme.

Fler fördelar med KD39FM:
-Effektiv luftrening
-Tar bort överflödig fukt & dålig lukt
-Portabel och enkel att förflytta
-Värmepumpseffekt
-i-EcoDefrost - intelligent avfrostningssystem
-Chassi av återvinningsbart stål
-Mögelskydd
-Marknadsledande garanti på upp till 6 år.

Garanti
Upp till 6 års garanti (under förutsättning att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-Wood’s.com/).

Teknisk information

VarumärkeWood’s
Art.Nr.KD39FM
Arbetstemperatur2 - 35 °c
TypAvfuktare
Luftflöde210-369 m3/h
Avfuktningseffekt13,5
Djup495 mm
Höjd527 mm
IP-KlassningIP21
Tillverkargaranti6 år
Ljudnivå37-56 dBa
Tankvolym11,4 l
Vikt18,5 kg
Bredd345 mm
WiFiNej