0770-777 600, vardagar 8-17 söndagar 17-22

Toshiba Polar luft-luftvärmepumpar

Toshiba Polar är framtagen för nordiskt klimat och för att spara energi från första dagen. Få värme på vintern och skön svalka på sommaren.

Toshiba värmepumpar passar allt från den lilla sommarstugan till den stora villan. Dessutom har Toshiba Polar utmärkts till "bäst i test", eftersom den är mycket energieffektiv och genererar en hög besparing.

Toshiba
Alla produkter i denna kategori

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid vardagar 8-17
söndagar 17-22

 

Tusenlappar i årlig avkastning!

Toshibas värmepumpar har bra kapacitet och god effektivitet. De är konstruerade för långvarig hållbarhet och pålitlig kvalitet i det nordiska klimatet. Du har självklart valmöjligheten att använda alla Toshibas värmepumpar även som luftkonditionering på sommaren. Få saker borde värderas så högt som god sömn - något som är svårt att uppleva under svettiga sommarnätter.

Toshiba Polar Supreme (Daiseikai)

Toshibas senaste luft-luftvärmepump heter Toshiba Polar Supreme. Den har ett SCOP-värde på hela 5,1 och energiklass A+++ i både värmedrift och kyldrift. Bättre kan det knappast bli!

Toshiba har finslipat tekniken i sina tidigare mycket framgångsrika Daiseikai-modeller och levererat något ännu bättre. Den ger garanterat värme ned till -25°C och ger en hög effekt även vid låga temperaturer. Förutom att tänka på effektiviteten har Toshiba även skapat en ny attraktiv design i "vit metallic".

(Toshiba Polar Supreme kallas också Toshiba Daiseikai 8 Arctic, Toshiba Super Daiseikai 8 Arctic eller Toshiba Arctic.)

Fördelar med Toshiba luft-luftvärmepump

toshiba
  • Tystgående
  • Mijövänlig
  • Hög effektivitet
  • Modern design
  • 3D-luftflöde
  • Luftfiltreringsfunktion
  • Timerfunktion
  • Underhållsvärme
  • Fjärrstyrning

Toshibas luftreningsfunktion!

Med Toshibas luftreningsfunktion får du en hälsosammare och fräschar luft i ditt hem. Luftreningssystemet letar effektivt upp mikroskopiska partiklar i hemmet och neutraliserar dem, vilket gör att luften inomhus renas från bakterier, mögel, virus och allergener såsom pollen.