Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Reparation för luftvärmepump

Har din luftvärmepump börjat krångla kan du vara i behov av en reparation. På Polarpumpen hjälper vi dig med ett brett utbud av tjänster så att din värmepump kan fungera optimalt igen. Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha hjälp att beställa rätt tjänst till just din värmepump!

Vi hjälper dig

För att kunna utföra tjänsten krävs att du har rätt reservdel till just din värmepump. Är du osäker på vilken reservdel du skall ha går det bra att kontakta oss på reklamation@polarpumpen.se eller via telefon, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Utnyttja ROT-avdrag

Med ROT-avdraget kan du få ner priset när du installerar en luftvärmepump. Genom att använda ROT-avdraget kan du dra av 30 % för arbete, som utförs i hemmet. Du betalar en mindre summa för installationen från början, och vi ansöker om rotavdraget hos Skatteverket.

Läs mer om ROT-avdrag här

Prisvärd reparation av din värmepump

När värmepumpen börjar krångla kan det vara svårt att veta vart felet ligger och hur du ska gå tillväga för att reparera det. Vi på Polarpumpen vill såklart att produkterna du köper av oss ska hålla länge och göra sitt jobb. Vi erbjuder därför en mängd olika tjänster och reservdelar till din luftvärmepump. Samtliga av våra reparationstjänster är prisvärda och många är giltiga för ROT-avdrag, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att ha en fungerande värmepump igen.

Hur går en reparation till?

Fungerar din värmepump bra i övrigt men en enskild komponent har börjat krångla? Eller behöver du bara byta inomhus eller utomhusdelen? Ingen fara! Vi hjälper dig att hitta rätt reservdel och rätt tjänst för din värmepump. Genom att köpa din reparation hos oss på Polarpumpen säkrar du att en kompetent och behörig tekniker gör det säkert, proffsigt och smärtfritt för dig som konsument. För att kunna utföra tjänsten krävs att du har rätt reservdel till just din värmepump. Om du är osäker på vilken reservdel du behöver kan du kontakta oss på epost eller via telefon, så hjälper vi dig att hitta rätt!

Reparation av en mängd varumärken

Vi vill kunna hjälpa dig oavsett vilket problem eller vilken produkt du har. Därför erbjuder vi reparationer av en mängd varumärken och tillhandahåller proffsiga och erfarna reparatörer över hela Sverige. Kontakta oss på reklamation@polarpumpen.se eller genom att ringa till oss på telefonnummer 0770-777 600

Efterfråga offert

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar för just ditt hus. Klicka här för att komma till våra offertformulär.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!