Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Reparation för luftvärmepump

Har din luftvärmepump börjat krångla kan du vara i behov av en reparation. I dagsläget erbjuder vi reparation endast på reklamations- och garantiärenden. På Polarpumpen hjälper vi dig med ett brett utbud av tjänster så att din värmepump kan fungera optimalt igen. Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha hjälp att beställa rätt tjänst till just din värmepump!

Vi hjälper dig

Utnyttja ROT-avdrag

Med ROT-avdraget kan du få ner priset när du installerar en luftvärmepump. Genom att använda ROT-avdraget kan du dra av 30 % för arbete, som utförs i hemmet. Du betalar en mindre summa för installationen från början, och vi ansöker om rotavdraget hos Skatteverket.

» Läs mer om ROT-avdrag här

Prisvärd reparation av din värmepump

När värmepumpen börjar krångla kan det vara svårt att veta vart felet ligger och hur du ska gå tillväga för att reparera det. Vi på Polarpumpen vill såklart att produkterna du köper av oss ska hålla länge och göra sitt jobb. Vi erbjuder därför en mängd olika tjänster och reservdelar till din luftvärmepump som går under reklamation- och garantiärenden.

Hur går en reparation till?

Fungerar din värmepump bra i övrigt men en enskild komponent har börjat krångla? Eller behöver du bara byta inomhus eller utomhusdelen? Ingen fara! Vi hjälper dig att hitta rätt reservdel och rätt tjänst för din värmepump. Genom att köpa din reparation hos oss på Polarpumpen säkrar du att en kompetent och behörig tekniker gör det säkert, proffsigt och smärtfritt för dig som konsument.

Reparation av en mängd varumärken

Vi vill kunna hjälpa dig oavsett vilket problem eller vilken produkt du har. Därför erbjuder vi reparationer av en mängd varumärken och tillhandahåller proffsiga och erfarna reparatörer över hela Sverige.

Efterfråga offert

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar för just ditt hus. » Klicka här för att komma till våra offertformulär.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!