Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Arctus Nordic Fresh D-800 Avfuktare

Arctus Nordic
Fresh D-800 Avfuktare

Avfuktar upp till 80 m²
För krypgrund, vind & garage
Liten och kompakt
8 334 kr

Se priset!

Arctus Nordic Fresh D-800 Avfuktare

Fresh D-800 Avfuktare

8 334 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Fresh D-800 är en liten kompakt sorptionsavfuktare som är otroligt effektiv och kan avfukta upp till 8 liter vatten/dygn. Fresh D-800 passar utmärkt för flera olika utrymmen såsom källare, garage, förråd, tvättstuga, vind, krypgrund m.m.
Marknadens mest kompakta avfuktare
Fresh D-800 är kompakt och är en av de minsta avfuktarna på marknaden, perfekt när du behöver avfukta trånga utrymmen. Den fuktiga luften blåses ut genom det 41 mm breda munstycket och kopplas sedan till en slang eller dräneringsrör för att leda ut den fuktiga luften (slang ingår ej). Den viktigaste faktorn är att det finns ett tydligt fall nedåt så att eventuellt kondensvattnet kan rinna ut, som annars riskerar att fastna i väggar

Fördelen med denna teknik är att du inte behöver tömma en vattentank eller leda ut vattnet i ett avlopp. Avfuktaren är därför praktisk för placering där avlopp saknas samt i utrymmen där du inte alltid har uppsikt, exempelvis vindsutrymmen, krypgrunder, garage, förråd, båt och husbil/husvagn.

Anslutningsbar luftslang
Fresh D-800 går att ansluta till en 125 mm luftslang. Den kan då suga åt sig fukten från ett annat utrymme än där den står installerad medans den torra luften kommer ut där luftavfuktaren står. Detta göra att en luftcirkulation skapas. I och med detta torkar t.ex din källare eller vindsutrymmen snabbare.

Inbyggd hygrostat
Fresh D-800 kommer med en inbyggd hygrostat som ser till att luften aldrig blir för torr. Den är enkel att manövrera från utsidan och slår av sig själv så fort den uppnått den valda luftfuktigheten. Du kan även enkelt ställa in så din luftavfuktare stänger av sig själv när luften börjar bli för torr.

Robust avfuktare med hög säkerhet
Ljudnivån hos denna lilla avfuktare är mycket låg, endast 40dB(A). Arctus Nordic Fresh D-800 är även byggd i ett metallchassi. Kontrollpanelen, anslutningspunkter och strömförsörjning är väl skyddade för både din och barnens säkerhet Allt du behöver för att använda avfuktaren finns på utsidan. Den kommer också med ett lättåtkomligt filter som enkelt tas bort med hjälp av två st låsklammor.

Kan användas i mobila fordon
Arctus Nordic Fresh D-800 ansluts enkelt till 220V/50Hz jordat strömuttag. Avfuktaren levereras med en 5 meter lång sladd. Arctus Nordic Fresh D-800 drar 350 watt och kan användas på en strömväxlare 12 Volt/230 V i en båt, husbil eller husvagn.

Fler fördelar
-Avfuktar upp till 8/h
-Inbyggd hygrostat
-Liten och kompakt
-Distribuerar 90 kubikmeter luft/h
-5 meter lång sladd ingår
-Säker och trygg att använda
-Automatisk omstart
-Stabil konstruktion
-Garanti: 2 års garanti

Teknisk information

VarumärkeArctus Nordic
Art.Nr.FRESH-D-800
AvfuktningSorptionsavfuktare
TypAvfuktare
Area80 m2
Djup200 mm
Höjd200 mm
Tillverkargaranti2 år
Ljudnivå40 dBa
Vikt4,8 kg
Bredd200 mm
WiFiNej
EAN-nr7318117200163