Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Wood's SW38FX-SILENT Avfuktare
Wood's SW38FX-SILENT Avfuktare
Wood's SW38FX-SILENT Avfuktare

Wood's
SW38FX-SILENT Avfuktare

Max rumsstorlek 140 m²
För källare, torkrum & garage
Prova på i 30 dagar
7 420 kr
Wood's SW38FX-SILENT Avfuktare

Wood's SW38FX-SILENT Avfuktare

7 420 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Wood’s SW38FX-SILENT kan både avfukta källaren och torka tvätten - inte konstigt att Wood’s är den mest sålda avfuktaren på den svenska marknaden. Wood’s avfuktare finns i fler än 500 000 hus, där de skyddar mot fukt och mögel.
Wood’s är bäst i test
Wood’s är Sveriges mest köpta avfuktare och ligger på topp i flera oberoende “Bäst i Test”- tester från bland annat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. I Wood’s SW38FX-SILENT har Wood’s fokuserat mycket på sin tekniska utveckling och resultatet är en omåttligt populär avfuktare som tillhör Sveriges mest sålda. Wood’s avfuktare har en överlägset snabbast torktid och bäst energieffektivitet

Nya SW - utvecklad och tillverkad i Sverige
Wood’s förbättrar ständigt sina avfuktare och SW38FX-SILENT är den del av Wood’s senaste produktutveckling. Den har både utvecklat och tillverkats i Sverige, vilket är en del av Wood’s satsning på miljön - Eco-friendly. Samtidigt levererar den en hög effekt med kondensavfuktartekniken, och som bieffekt får du även en signifikant värmepumpseffekt.

Extra tyst avfuktare
Denna avfuktare är speciellt utvecklad för att arbeta tystare än de andra SW-modellerna. Ljudet på denna avfuktare ligger på en ljudnivå på ynka 35-54 dB.

Var behöver du avfuktning just nu?
Med Wood’s SW38FX-SILENT får du flexibel avfuktning. Avfuktaren har robusta hjul undertill, vilket gör att du enkelt kan flytta den dit där den behövs för stunden. Du väljer själv om du vill ansluta en slang, för direktavledning till avloppet, eller tömma den rymliga vattenbehållaren på 11,4 liter vid behov. Naturligtvis stänger maskinen av sig automatiskt när vattenbehållaren är full.

Luftrening på köpet med SW38FX-SILENT
Du får även luftrening med Wood’s SW38FX-SILENT. Det unika filtersystemet SMF är ett antimögelfilter, som tillverkas i Sverige. Detta filter renar luften från mögelsporer, damm och andra partiklar, som kan hamna i luften exempelvis när du torkar din tvätt. Det är skyddet mot damm som gör att Wood’s vågar lämna hela 6 års garanti på avfuktaren, mot att du byter luftfilter en gång om året!

Perfekt i källare upp till 140m²
Wood’s SW38FX-SILENT är det optimala valet för källaren, där den skyddar mot fukt och mögel och dessutom tar bort dålig lukt. Avfuktaren passar också i liknande utrymmen såsom torkrum och garage. Avfuktaren har ett max arbetsområde på 140m² men rekommenderas att användas på en yta på 10-84m², för bästa resultat.

Många fördelar för miljön
Wood’s SW38FX-SILENT är utvecklad med miljötänk i fokus. Den är tillverkad i Sverige av återvinningsbart och miljövänlig stål. Den är driftssäker, har lång livslängd, en låg energiförbrukning och I-EcoDefost ett helt nytt intelligent avfrostningssystem. Den använder dessutom ett nytt miljövänligt köldmedium. Det är det som Wood’s kallar Eco-Friendly.

Fler fördelar med Wood’s SW38FX-SILENT
-Slipp överflödig fukt och dålig lukt
-Effektiv luftrening
-I-EcoDefost med intelligent avfrostning
-Chassi av återvinningsbart stål
-Robusta hjul gör att den är lätt att flytta
-Automatisk avfrostning
-Mögelskydd

Garanti
Upp till 6 års garanti (under förutsättning att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-Wood’s.com/).

Teknisk information

VarumärkeWood’s
Art.Nr.SW38FX-SILENT
Arbetstemperatur2 - 35 °c
TypAvfuktare
Luftflöde185-333 m3/h
Avfuktningseffekt19
Djup495 mm
Höjd527 mm
IP-KlassningIP21
Tillverkargaranti6 år
Ljudnivå35-54 dBa
Tankvolym11,4 l
Vikt21,5 kg
Bredd345 mm
WiFiNej