Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Billiga frånluftsvärmepumpar
De bästa frånluftsvärmepumparna
Populära frånluftsvärmepumpar

Vilken frånluftsvärmepump passar bäst?

Ska du köpa en frånluftsvärmepump och funderar på vilken du ska välja? Här kan du läsa om vilken modell som lämpar sig bäst för dig, beroende på dina förutsättningar och behov.

Alla har vi olika behov och efterfrågar olika saker när vi letar värmelösningar till hemmet. Kanske vill du veta vilken lösning som är mest populär, och därmed ett tryggt val, för andra med liknande boendesituation som du. Eller så är du på jakt efter den mest effektiva, eller billigaste, frånluftsvärmepumpen. Ta del av våra guider nedan, för att hitta den frånluftsvärmepump som stämmer överrens med vad just du letar efter. 

Billig frånluftsvärmepump
Hur får jag mest värme för pengarna? Vilken är den billigaste lösningen? För dig som söker en billig frånluftsvärmepump finns det många lösningar. I
Bäst frånluftsvärmepump
Hur får jag den bästa lösningen? Hur får jag störst effekt och kapacitet? Den bästa frånluftsvärmepumpen är rätt dimensionerad efter ditt värmebehov och är utrustad med energibesparande funktioner.
Populär frånluftsvärmepump
Vilken är den vanligaste lösningen? Vilka frånluftsvärmepumpar är mest populära? En frånluftsvärmepump är rätt val när du vill få en komplett energibesparande lösning för uppvärmning, varmvatten och ventilation.