Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Wood's SW22FW Avfuktare
Wood's SW22FW Avfuktare
Wood's SW22FW Avfuktare

Wood's
SW22FW Avfuktare

Max rumsstorlek 100 m²
För källare & torkrum
Prova på i 30 dagar
5 030 kr5 710 kr

Sänkt pris!

Spara 680 kr

Wood's SW22FW Avfuktare

Wood's SW22FW Avfuktare

5 030 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Beskrivning

Wood’s SW22FM kan både avfukta källaren och torka tvätten - inte konstigt att Wood’s är den mest sålda avfuktaren på den svenska marknaden. Wood’s avfuktare finns i fler än 500 000 hus, där de skyddar mot fukt och mögel.
Wood’s är bäst i test
Wood’s har blivit utsedd till "Bäst i test" i oberoende tester. I Wood’s SW22FM har Wood’s fokuserat mycket av sin tekniska utveckling och resultatet är en omåttligt populär avfuktare.

Nya SW - utvecklad och tillverkad i Sverige
Wood’s förbättrar ständigt sina avfuktare och SW22FM är den del av Wood’s senaste produktutveckling. Den har både utvecklat och tillverkats i Sverige, vilket är en del av Wood’s satsning på miljön - Eco-friendly. Samtidigt levererar den en hög effekt med kondensavfuktartekniken, och som bieffekt får du även en signifikant värmepumpseffekt.

Var behöver du avfuktning just nu?
Med Wood’s SW22FM får du flexibel avfuktning. Avfuktaren har robusta hjul undertill, vilket gör att du enkelt kan flytta den dit där den behövs för stunden. Du väljer själv om du vill ansluta en slang, för direktavledning till avloppet, eller tömma den rymliga vattenbehållaren på 11,4 liter vid behov. Naturligtvis stänger maskinen av sig automatiskt när vattenbehållaren är full.

Luftrening på köpet med SW22FM
Du får även luftrening med Wood’s SW22FM. Det unika filtersystemet SMF är ett antimögelfilter, som tillverkas i Sverige. Detta filter renar luften från mögelsporer, damm och andra partiklar, som kan hamna i luften exempelvis när du torkar din tvätt. Det är skyddet mot damm som gör att Wood’s vågar lämna hela 6 års garanti på avfuktaren, mot att du byter luftfilter en gång om året!

Perfekt i källaren
Wood’s SW22FM är det optimala valet för källaren, där den skyddar mot fukt och mögel och dessutom tar bort dålig lukt. Avfuktaren passar också i liknande utrymmen såsom torkrum och garage. Avfuktaren är också ett smart alternativ till kallare utrymmen. När temperaturen går under +2 °C pausar avfuktaren automatiskt och går igång igen när temperaturen har varit över +2 °C i fem minuter. Detta ger ett bra skydd mot mögel, eftersom mögel inte växer vid låga temperaturer.

Många fördelar för miljön
Wood’s SW22FM är utvecklad med miljötänk i fokus. Den är tillverkad i Sverige av återvinningsbart och miljövänlig stål. Den är driftssäker, har lång livslängd, en låg energiförbrukning och I-EcoDefost ett helt nytt intelligent avfrostningssystem. Den använder dessutom ett nytt miljövänligt köldmedium. Det är det som Wood’s kallar Eco-Friendly.

Fler fördelar med Wood’s SW22FM
-Slipp överflödig fukt och dålig lukt
-Effektiv luftrening
-I-EcoDefost med intelligent avfrostning
-Chassi av återvinningsbart stål
-Automatisk avfrostning
-Mögelskydd

Garanti
Upp till 6 års garanti (under förutsättning att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-Wood’s.com/)

Teknisk information

VarumärkeWood’s
Art.Nr.SW22FW
Arbetstemperatur2 - 35 °c
TypAvfuktare
Luftflöde196-342 m3/h
Avfuktningseffekt13,5
Djup495 mm
Höjd527 mm
IP-KlassningIP21
Tillverkargaranti6 år
Ljudnivå37-56 dBa
Tankvolym11,4 l
Vikt18,4 kg
Bredd345 mm
WiFiNej