Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Wood's SW38FM Avfuktare
Wood's SW38FM Avfuktare
Wood's SW38FM Avfuktare
Wood's SW38FM Avfuktare

Wood's
SW38FM Avfuktare

Max rumsstorlek 140 m²
För källare, garage & tvättstuga
Prova på i 30 dagar
6 120 kr
Wood's SW38FM Avfuktare

Wood's SW38FM Avfuktare

6 120 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Wood’s SW38FM kan både avfukta källaren och torka tvätten - inte konstigt att den är Wood’s den mest sålda avfuktaren på den svenska marknaden. Wood’s avfuktare finns i fler än 500 000 hus, där de skyddar mot fukt och mögel.
Wood’s är bäst i test
Wood’s har blivit utsedd till "Bäst i test" i oberoende tester av bland annat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Wood’s vann överlägset med snabbast torktid och bästa energieffektivitet. I SW38FM har Wood’s fokuserat mycket på sin tekniska utveckling och resultatet är en omåttligt populär avfuktare.

Nya SW - utvecklad och tillverkad i Sverige
Wood’s förbättrar ständigt sina avfuktare och SW38FM är den del av Wood’s senaste produktutveckling. Den har både utvecklat och tillverkats i Sverige, vilket är en del av Wood’s satsning på miljön - Eco-friendly. Samtidigt levererar den en hög effekt med kondensavfuktartekniken, och som bieffekt får du även en signifikant värmepumpseffekt. Svenskbyggda SW-serien är helt enkelt kraftfullare och miljövänligare än någonsin förr.

Var behöver du avfuktning just nu?
Med Wood’s SW38FM får du flexibel avfuktning. Avfuktaren har robusta hjul undertill, vilket gör att du enkelt kan flytta den dit där den behövs för stunden. Du väljer själv om du vill ansluta en slang, för direktavledning till avloppet, eller tömma den rymliga vattenbehållaren på 11,4 liter vid behov. Naturligtvis stänger maskinen av sig automatiskt när vattenbehållaren är full.

Luftrening på köpet med SW38FM
Du får även luftrening med Wood’s SW38FM. Det unika filtersystemet SMF är ett antimögelfilter, som tillverkas i Sverige. Detta filter renar luften från mögelsporer, damm och andra partiklar, som kan hamna i luften exempelvis när du torkar din tvätt. Det är skyddet mot damm som gör att Wood’s vågar lämna hela 6 års garanti på avfuktaren, mot att du byter luftfilter en gång om året!

Perfekt i källare upp till 140 m²
Wood’s SW38FM är det optimala valet för källaren, där den skyddar mot fukt och mögel och dessutom tar bort dålig lukt. Avfuktaren passar till ett utrymme på 140m² men har en rekommenderad yta på 10-84 m² för bästa resultat. SW38FM passar också i liknande utrymmen såsom torkrum och garage, där avfuktning krävs.

Många fördelar för miljön
Wood’s SW38FM är utvecklad med miljötänk i fokus. Den är tillverkad i Sverige av återvinningsbart och miljövänlig stål. Den är driftssäker, har lång livslängd, en låg energiförbrukning och I-EcoDefost ett helt nytt intelligent avfrostningssystem. Den använder dessutom ett nytt miljövänligt köldmedium. Det är det som Wood’s kallar Eco-Friendly.

30 dagars prova på!
Wood’s garanterar dig bra effekt och ger dig därav 30 dagars nöjd-garanti. Prova på i 30 dagar och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka!

Fler fördelar med Wood’s SW38FM
-Bäst i test
-Prova på i 30 dagar
-Upp till 6 års garanti
-Svensktillverkad
-Slipp överflödig fukt och dålig lukt
-Effektiv luftrening
-Robusta hjul för enkel flytt
-I-EcoDefost med intelligent avfrostning
-Chassi av återvinningsbart stål
-Automatisk avfrostning
-Mögelskydd
-Miljövänligt kylmedia R290

GarantiUpp till 6 års garanti (under förutsättning att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-Wood’s.com/).

Teknisk information

VarumärkeWood’s
Art.Nr.SW38FM
Arbetstemperatur2 - 35 °c
TypAvfuktare
Luftflöde190-336 m3/h
Avfuktningseffekt19
Djup495 mm
Höjd527 mm
IP-KlassningIP21
Tillverkargaranti6 år
Ljudnivå37-56 dBa
Tankvolym11,4 l
Vikt21,5 kg
Bredd345 mm
WiFiNej